Microsoft Entourage 2008 Web Services Edition for Mac

Microsoft Entourage 2008 Web Services Edition for Mac 13.1.1

Опис

Microsoft Entourage 2008 Web Services Edition за Mac е моќна алатка за развивачи која им овозможува на корисниците да комуницираат со Exchange Server користејќи ги веб-услугите на Exchange како примарен протокол. Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac кои треба да пристапат до нивната е-пошта, календар и контакти на Exchange Server.

Со Microsoft Entourage 2008 Web Services Edition за Mac, можете лесно да управувате со вашите е-пошта, состаноци и контакти од една централна локација. Софтверот обезбедува кориснички интерфејс што го олеснува навигацијата низ вашето сандаче и организирање на вашите пораки. Можете исто така да креирате нови состаноци или настани во вашиот календар со само неколку кликања.

Една од клучните карактеристики на Microsoft Entourage 2008 Web Services Edition за Mac е неговата способност да синхронизира податоци помеѓу вашиот компјутер и Exchange Server. Ова значи дека сите промени што ќе ги направите на еден уред автоматски ќе се рефлектираат на сите други уреди поврзани на истата сметка. На пример, ако додадете нов контакт на вашиот iPhone додека сте надвор од канцеларија, тој ќе се појави во Microsoft Entourage 2008 Web Services Edition за Mac кога ќе се вратите на работа.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за повеќе сметки за е-пошта. Можете лесно да додадете повеќе сметки за е-пошта од различни провајдери како што се Gmail или Yahoo! Испратете пошта и управувајте со сите нив од Microsoft Entourage 2008 Web Services Edition за Mac.

Покрај неговите основни карактеристики, Microsoft Entourage 2008 Web Services Edition за Mac вклучува и неколку напредни алатки кои се дизајнирани специјално за програмери. Овие алатки им овозможуваат на програмерите да креираат сопствени скрипти и да ги автоматизираат задачите во софтверот.

Генерално, ако барате моќна алатка за програмери која ви овозможува да комуницирате со Exchange Server користејќи Exchange Web Services како примарен протокол, тогаш не гледајте подалеку од Microsoft Entourage 2008 Web Services Edition за Mac. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, овој софтвер сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби кога станува збор за управување со е-пошта, состаноци, контакти и многу повеќе!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2011-09-14
Датум на додавање 2011-09-13
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Компоненти и библиотеки
Верзија 13.1.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Microsoft Office 2008
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2740

Comments:

Најпопуларни