ampLion Free for Mac

ampLion Free for Mac 1.0.3

Опис

ampLion Free за Mac е моќен софтвер за MP3 и аудио кој нуди врвен модел на еден од најпознатите засилувачи за гитара некогаш направени. Со својата ултра прецизна технологија за моделирање, овој софтвер ви дава можност бесплатно да го испробате квалитетот на симулацијата на ampLion. Без разлика дали сте професионален музичар или штотуку почнувате, ampLion Free е совршен за секој што сака да создава висококвалитетна музика.

Еден засилувач - широки можности!

ampLion Free е дизајниран да ви даде широки можности со само еден засилувач. Се одликува со пет канали кои покриваат широк опсег на жанрови, од чисти тонови до тешки дисторзии. Ова значи дека без разлика каков стил на музика свирите, ampLion Free ве покрива.

Две независни позиции на говорник

Покрај петте канали, ampLion Free вклучува и две независни позиции на звучници. Ова ви овозможува да ја прилагодите позицијата и аголот на вашите виртуелни звучници за да постигнете совршен звук.

Прилагодлив пикап микрофон

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот прилагодлив пикап микрофон. Можете да ги приспособите положбата и аголот на вашиот виртуелен микрофон за да го снимите точниот звук што го барате.

Noise-Gate со меко колено

ampLion Free доаѓа и опремен со шум-порта со технологија за меки колена. Ова помага да се елиминира несаканиот шум во заднина, додека сеуште дозволува вашата музика да се слуша гласно и јасно.

Автоматско подесување на јачината на звукот на излезот

Со своето автоматско подесување на јачината на звукот на излезот, ampLion Free гарантира дека вашата музика секогаш звучи одлично, без разлика на кое ниво на јачина се репродуцира.

Квалитет на симулација што може да се префрли

Ако сакате уште поголема контрола врз вашиот звук, тогаш ampLion Free ве опфати и таму! Се одликува со префрлив квалитет на симулација за да можете да изберете помеѓу висококвалитетни симулации или симулации со послаб квалитет во зависност од вашите потреби.

Складирање претходно поставени

Конечно, овој софтвер вклучува и складирање на претходно поставените поставки за да можете да ги зачувате сите ваши омилени поставки и лесно да им пристапите подоцна кога е потребно.

Заклучок:

Генерално, ако барате софтвер за MP3 и аудио што нуди висококвалитетни симулации и широки можности во еден пакет, тогаш не гледајте подалеку од ampLion Free за Mac! Со својата ултра прецизна технологија за моделирање и приспособливите опции, како што се прилагодливите микрофони за подигање и независните позиции на звучниците - оваа програма ќе ви помогне да ги подигнете вашите вештини за производство на музика уште еден степен!

Целосни спецификации
Издавач Audiffex
Страница на издавачи http://www.audiffex.com
Датум на издавање 2011-09-07
Датум на додавање 2011-09-26
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 1.0.3
Барања за ОС Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања PowerPC G4, G5 or Intel Core Mac OS X 10.5, 10.6 CPU speed 1.6 GHz, recommended 2 GHz 200 MB of HDD space CoreAudio (Mac) compatible audio interface VST/RTAS host application
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 891

Comments:

Најпопуларни