TransformMovie for Mac

TransformMovie for Mac 1.2.8

Mac / Limit Point Software / 3865 / Целосни спецификации
Опис

TransformMovie за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува да ротирате, филтрирате, превртувате и менувате големина на филмови во серија. Со оваа апликација, можете лесно да ја промените стапката на игра и другите својства на филмот за да создадете прекрасни видеа кои сигурно ќе ја импресионираат вашата публика.

Една од истакнатите карактеристики на TransformMovie е неговата способност да ротира филмови по рамки. Ова значи дека можете да примените филтер (Core Image) на секоја рамка додека се ротира, давајќи им на вашите видеа уникатен изглед и чувство. Програмата моментално ги користи „стандардните“ поставки на секој достапен филтер, така што не ви треба техничка експертиза или искуство со софтвер за уредување видео за да започнете.

TransformMovie доаѓа со бројни филтри кои се достапни за употреба веднаш надвор од кутијата. Тие вклучуваат калеидоскоп, гаусово замаглување, замаглување на зумирање, превртување на боја, тон на сепија, изобличување на удари, кружно обвивка, изобличување на дупки, изобличување на леќата Торус, изобличување на вртење, изобличување на вител, полутон CMYK, постериза во боја, екран со точки, монохроматски екран, Блум, кристализирање, рабови, мрак, приспособување на експозиција, лажна боја, работа на рабовите, кристализирање, кружна обвивка, кружен екран, матрица на бои и прилагодување на белата точка. Секој филтер има свои уникатни својства и може да се користи во комбинација со други за уште покреативни можности.

Ако изберете агол на ротација од нула степени користејќи TransformMovie, тогаш тој едноставно ќе издаде филтрирана верзија на оригиналниот филм без да се примени никаква ротација. Ова го олеснува брзото нанесување на филтри без да се грижите прво да го ротирате вашето видео.

Покрај неговите можности за филтрирање, TransformMovie исто така им овозможува на корисниците да ја менуваат големината на нивните видеа во сериски режим. Ова значи дека можете брзо да ја прилагодите големината на повеќе видеа одеднаш без да мора рачно да го уредувате секое поединечно.

Друга одлична карактеристика е способноста на TransformMovie да превртува филмови хоризонтално или вертикално. Ова е особено корисно ако имате снимени снимки на различни уреди или камери каде што некои можеби се превртеле случајно за време на снимањето.

Севкупното TransformMovie за Mac е одличен избор за секој кој бара лесна за употреба, но моќна алатка за уредување видео. Неговиот интуитивен интерфејс го прави достапен дури и за почетници, додека неговите напредни функции обезбедуваат многу простор за креативност и експериментирање. Без разлика дали создавате содржина за платформи за социјални медиуми како YouTube или Instagram или само сакате нешто забавно и креативно, овој софтвер има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Limit Point Software
Страница на издавачи http://www.limit-point.com/
Датум на издавање 2011-10-14
Датум на додавање 2011-10-14
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 1.2.8
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC, Mac OS X 10.6/10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3865

Comments:

Најпопуларни