Treasured for Mac

Treasured for Mac 2.6

Опис

Treasured for Mac: The Ultimate решение за враќање на корумпираните филмски датотеки

Како видео професионалец, знаете колку може да биде фрустрирачко да се изгуби скапоцената снимка поради корумпирани филмски датотеки. Без разлика дали се работи за техничка грешка или неочекувана грешка, резултатот е секогаш ист - часовите напорна работа поминаа за миг. Но, што ако постоеше начин да ги вратите тие датотеки и да ја спасите вашата работа? Таму доаѓа Treasured for Mac.

Treasured е моќен комунален софтвер дизајниран специјално за враќање на оштетените датотеки со филмови. Со своите напредни алгоритми и интуитивен интерфејс, Treasured го олеснува проверувањето дали датотеката сè уште содржи употреблива снимка и ја поправа доколку е потребно – сето тоа директно на вашиот компјутер и за само неколку минути.

Една од најистакнатите карактеристики на Treasured е неговата функција за преглед на видео рамки. Во 80% од случаите, оваа функција ви овозможува да прегледате поединечни рамки од оштетената датотека пред да одлучите дали да ја поправите или не. Ова може да биде неверојатно корисно кога се обидувате да одредите дали има употребливи делови во датотеката што вреди да се спасат.

Ако сепак одлучите да ја поправите датотеката, Treasured испраќа извештај директно до Aero Quartet - еден од водечките даватели на услуги за поправка на филмови во индустријата. Нивниот тим од стручни техничари потоа ќе развие приспособено решение приспособено специјално за вашите потреби.

Но, тоа не е сè - Treasured исто така работи беспрекорно со услугата за поправка на филмови на Aero Quartet (MRS). Заедно, овие две алатки обезбедуваат импресивна стапка на успех од 90% со просечно време на обложување само 48 часа. Тоа значи дека можете да се вратите и да работите брзо без да изгубите драгоцено време или ресурси.

Па, зошто да изберете Treasured наместо други опции за софтвер за обновување? За почеток, неговиот кориснички интерфејс им го олеснува навигацијата и ефективно работење дури и за нетехничките корисници. Дополнително, неговите напредни алгоритми се развиени специјално имајќи ги предвид видео професионалците - обезбедувајќи дека дури и сложените проблеми може да се решат брзо и ефикасно.

Севкупно, ако барате ефикасно решение за враќање на оштетените филмски датотеки на вашиот Mac компјутер, не гледајте подалеку од Treasured by Aero Quartet. Со своите моќни карактеристики и беспрекорната интеграција со понудите на услуги MRS, овој софтвер сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот арсенал како видео професионалец.

Целосни спецификации
Издавач Aero Quartet
Страница на издавачи http://www.aeroquartet.com
Датум на издавање 2012-06-21
Датум на додавање 2011-10-21
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Дијагностички софтвер
Верзија 2.6
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel, Macintosh, Mac OS X 10.4
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2845

Comments:

Најпопуларни