Cinematize Pro for Mac

Cinematize Pro for Mac 3.02

Опис

Cinematize Pro за Mac е моќен извлекувач и конвертор за ДВД-клипови што им овозможува на корисниците да извлечат аудио и видео клипови од ДВД-а и да ги претворат во популарни формати, вклучувајќи QuickTime, iMovie, Final Cut, iDVD, DVD Studio Pro, Premiere, Keynote, PowerPoint, iTunes, iPod, iPhone и iPad, како и формати погодни за веб-страници како што е YouTube. Со Cinematize 3 Pro за Mac, корисниците можат лесно да извлечат кој било формат на DVD видео, вклучувајќи PAL, NTSC MPEG-1 и MPEG-2 и која било достапна аудио песна без разлика дали е во формат PCM AC-3 MPEG DTS или SDDS.

Софтверот е дизајниран да биде лесен за користење со интуитивен интерфејс што го олеснува навигацијата низ различните функции. Корисниците можат да извлечат клипови од ДВД со само неколку кликања на глувчето. Извлечените клипови може да бидат кратки како неколку фрејмови или долги колку целиот филм.

Една од клучните карактеристики на Cinematize 3 Pro е неговата способност да извлече од менијата на ДВД повеќекратни агли и наслови датотеки на Видео менаџер и дискови DVD-VR. Ова значи дека корисниците имаат пристап до целата содржина на нивните ДВД-а дури и ако не е лесно достапна преку традиционални средства.

Новите функции во Cinematize 3 Pro вклучуваат прегледување на која било комбинација од видео аудио и преводи со целосна синхронизација, брзо избирање клипови со вчитување на нишки во заднина на серии на ДВД-податоци, извлекувајќи повеќе клипови со исти или различни поставки со користење на сериска листа на екстракција за извлекување клипови од повеќе групи датотеки одеднаш уредување дуплирање заменување преуредување клипови во Листа за екстракција лесно лоцирање на избраните клипови во Листа за извлекување со сликички со слики специфицирајќи го приспособеното име на излезна датотека за секој клип во Листата за екстракција зачувување вчитување цели списоци со екстракција извлекувајќи го секој клип од списокот за екстракција одделно или комбинирајќи ги сите во еден излезен филм директно H.264 iPhone iPad и 3GP Филмови од телефонот што го прилагодуваат нивото на јачината на звукот на излезот, специфицирајќи ја големината на примерокот за излезна аудио до 32 бита, извлекувајќи видео со препишани преводи при зачувување на поставките за вчитување без ограничувања за повторна употреба. -технологија на уметничко навојување.

Cinematize 3 Pro е совршен за секој кој треба редовно да работи со ДВД-а, без разлика дали се професионалци кои работат на филмски проекти или хобисти кои сакаат да креираат свои видеа. Софтверот обезбедува лесен начин за извлекување одредени делови од филм без да мора да поминете низ целиот процес на рипување на конвертирање копирање итн.

Покрај тоа, Cinematize 3 Pro нуди одлична компатибилност на различни платформи што го прави идеален за оние кои работат на различни уреди, како што се Mac компјутери, iPhone, iPad, итн. Софтверот ги поддржува сите главни оперативни системи, вклучувајќи macOS Windows iOS Android итн.

Целокупниот Cinematize 3 Pro е одличен избор за секој кој бара сигурен ефикасен начин за работа со ДВД-а на нивниот Mac компјутер. Со својата широка палета на функции интуитивен интерфејс со висококвалитетни резултати, компатибилност со брзо време на извлекување низ платформи, овој софтвер има се што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач Miraizon
Страница на издавачи http://www.miraizon.com
Датум на издавање 2011-11-11
Датум на додавање 2011-11-14
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 3.02
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC, Mac OS X 10.6/10.7
Барања
Цена $129.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2851

Comments:

Најпопуларни