Patternshop for Mac

Patternshop for Mac 1.5

Опис

Patternshop for Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој овозможува повторување на мотивите и организација на мрежите. Овој софтвер е создаден од дизајнери за дизајнери и функционира на едноставен и интуитивен начин. Со Patternshop, можете да ги внесете вашите слики во софтверот и тие веднаш ќе се повторуваат додека ги уредувате и работите во реално време.

Една од клучните карактеристики на Patternshop е неговата способност за автоматско прилагодување на пропорциите. Ова значи дека можете лесно да креирате обрасци со различни големини без да мора рачно да ја менувате големината на секој поединечен елемент. Софтверот исто така ви овозможува да ја прегледате вашата работа во реално време, за да можете да видите како ќе изгледа вашата шема пред да ја извезете.

Извезувањето на вашата шема е лесно со Patternshop. Можете да извезете соодветна слика со висока дефиниција со текстурата и димензиите што ги сакате. Ова го олеснува користењето на вашите обрасци во други проекти или споделувањето со други.

Patternshop е совршен за секој кој треба брзо и лесно да креира шаблони кои се повторуваат. Без разлика дали сте графички дизајнер, дизајнер на текстил или само некој што сака да создава прекрасни дизајни, овој софтвер има се што ви треба за да започнете.

Клучни карактеристики:

1) Автоматско прилагодување на пропорцијата: со функцијата за автоматско прилагодување на пропорциите на Patternshop, создавањето обрасци со различни големини станува без напор.

2) Преглед во реално време: прегледајте ја вашата работа во реално време додека правите промени.

3) Извоз со висока дефиниција: извезете соодветни слики со висока дефиниција со саканата текстура и димензии.

4) Интуитивен интерфејс: Дизајниран од дизајнери за дизајнери; едноставен, но моќен интерфејс.

5) Моментално повторување: внесете слики во софтверот кои ќе се повторуваат моментално додека ги распоредувате.

Придобивки:

1) Заштедува време: Рачното креирање шеми за повторување бара време, но не повеќе! Со функцијата за автоматско прилагодување на пропорцијата на Patternshop, повторливите задачи се извршуваат веднаш, заштедувајќи драгоцено време.

2) Лесен за употреба интерфејс: интуитивниот интерфејс го прави дизајнирањето забавно дури и ако некој нема претходно искуство со користење на алатки за графички дизајн.

3) Професионални резултати секој пат: Создавајте дизајни со професионален изглед секој пат благодарение на неговите напредни функции како автоматско прилагодување пропорции и преглед во реално време

4) Разновидни случаи за употреба - дали некој има потреба од повторување на обрасци за проекти за текстил или графички дизајн; оваа алатка ги задоволува сите случаи на употреба.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која овозможува брзо креирање на повторливи мотиви, тогаш не гледајте подалеку од PatternShop! Дизајниран е од професионалци, специјално имајќи ги предвид нивните барања, што го прави идеален избор без разлика дали некој сака да креира текстилни дизајни или графички проекти без напор без да се загрозува квалитетот на резултатите секој пат!

Целосни спецификации
Издавач Lemci
Страница на издавачи http://www.patternshop.fr
Датум на издавање 2012-12-16
Датум на додавање 2011-11-20
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 1.5
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања 512 MB of RAM or more OpenGL 2.0 compliant graphics card
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 254

Comments:

Најпопуларни