sArchiver for Mac

sArchiver for Mac 3.8.15

Mac / Bit Per Second / 5323 / Целосни спецификации
Опис

sArchiver за Mac: Крајното решение за архивирање

Ако сте корисник на Mac, знаете колку е важно да имате сигурно решение за архивирање. Без разлика дали треба да ги компресирате датотеките за складирање или да ги испраќате преку Интернет, имањето на вистинската алатка може да ја направи сета разлика. Тоа е местото каде што влегува sArchiver.

sArchiver е целосно решение за архивирање за Mac OS X кое обезбедува поддршка за широк опсег на формати на датотеки. Со sArchiver, можете лесно да ги компресирате, извлекувате, тестирате и делите архивите. Поддржува популарни формати како RAR, ZIP и 7z, како и поретки како DMG и ARJ.

Една од истакнатите карактеристики на sArchiver е неговата способност да ракува со архиви заштитени со лозинка. Ако треба да ги чувате вашите датотеки безбедни, sArchiver ве опфати. Можете исто така да поделите големи архиви на помали томови за полесно складирање или пренос.

Но, тоа не е сè - sArchiver исто така го олеснува поставувањето на вашите архиви на FTP сервер со автоматизација и леснотија. Можете дури и да поставите известувања за е-пошта така што ќе бидете известени кога вашата архива ќе заврши со поставувањето заедно со врска.

Друга уникатна карактеристика на sArchiver е неговата технологија SFX (само-извлекување) која им овозможува на корисниците да креираат независни архиви за самоизвлекување без да им треба дополнителен софтвер или апликации инсталирани на нивниот компјутер. Ова им дава на корисниците поголема слобода кога ги споделуваат своите датотеки со други кои можеби немаат пристап до специфичен софтвер потребен за екстракција.

Правењето резервна копија на важни податоци е од клучно значење во денешното дигитално доба и sArchiver го олеснува тоа дозволувајќи им на корисниците самостојно да направат резервна копија на нивните поставки за апликации, пошта и лични документи без да им треба самиот софтвер за време на процесот на реставрација.

Дополнително, интегрираниот конвертор за архиви овозможува конверзија помеѓу различни формати на датотеки како што се rar, zip 7z LHA ARJ gzip bzip2 tar итн., што го прави полесно од кога било досега!

Ако сте некој кој редовно се занимава со големи колекции на слики или други медиумски датотеки, тогаш оваа функција ќе биде особено корисна - прегледајте ја архивираната колекција на слики без да ги извлекувате од архивата директно од пронаоѓачот!

Конечно, sarchiever нуди повеќе опции за извлекување директно од пронаоѓачот што заштедува време додека работите на повеќе проекти истовремено.

Заклучок:

Генерално, sarchiever нуди импресивна низа функции што го прават едно од најдобрите решенија за архивирање достапни на Mac OS X денес! Без разлика дали барате заштита со лозинка или автоматски прикачувања на FTP, sarchiever има сè покриено! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да уживате во искуството со архивирање без проблеми!

Целосни спецификации
Издавач Bit Per Second
Страница на издавачи http://bitpersecond.com
Датум на издавање 2011-11-21
Датум на додавање 2011-11-21
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 3.8.15
Барања за ОС Mac OS X 10.5 Intel/PPC, Mac OS X 10.6/10.7
Барања None
Цена $19.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5323

Comments:

Најпопуларни