Spider Mania Solitaire for Mac

Spider Mania Solitaire for Mac 1.0

Опис

Дали сте обожавател на игрите Spider Solitaire? Ако е така, тогаш ќе ви се допадне Spider Mania Solitaire за Mac. Оваа игра е една од најдобрите игри со Spider Solitaire наоколу, и сигурно ќе обезбеди повеќечасовна забава.

Ако веќе не сте запознаени со правилата на Spider Solitaire, не грижете се. Ќе ви објасниме се што треба да знаете. Целта на играта е да се подредат сите карти во опаѓачки редослед од Кинг до Аце во секое одело. Можете да преместувате картички помеѓу колони се додека тие се во опаѓачки редослед и имаат ист костум.

Spider Mania Solitaire ја зема оваа класична игра и ја подобрува со прекрасна графика и лесен за користење интерфејс. Картите за играње се претставени на јасен и концизен начин, што им олеснува на играчите да се фокусираат на нивните потези без да се одвлекуваат од непотребни детали.

Една карактеристика што го издвојува Spider Mania Solitaire од другите игри со пасијанс е неговата лидерска табла со високи резултати. Играчите можат да се натпреваруваат едни против други за највисок резултат, додавајќи дополнителен слој на возбуда и конкуренција во играта.

Но, тоа не е сè - има и повеќе нивоа на тежина достапни за играчите кои сакаат предизвик или претпочитаат порелаксирано искуство во игра. Без разлика дали сте нов во пасијанс или искусен играч кој бара нешто свежо, Spider Mania Solitaire има по нешто за секого.

Покрај неговите привлечни карактеристики на игра, Spider Mania Solitaire може да се пофали и со импресивни технички способности. Работи непречено на компјутерите Mac без никакво задоцнување или дефекти, осигурувајќи дека играчите можат да уживаат во непрекинати сесии за играње.

Генерално, ако барате забавна и предизвикувачка игра со пасијанс со прекрасна графика и конкурентни карактеристики, тогаш не гледајте подалеку од Spider Mania Solitaire за Mac. Преземете го денес и почнете да играте!

Целосни спецификации
Издавач Macgamestore
Страница на издавачи http://www.macgamestore.com
Датум на издавање 2011-12-05
Датум на додавање 2011-12-06
Категорија Игри
Под категорија Картички и лотарија
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.6/10.7
Барања None
Цена $6.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5075

Comments:

Најпопуларни