FortiExplorer for Mac

FortiExplorer for Mac 1.3.1218

Опис

FortiExplorer за Mac: Врвен софтвер за вмрежување

Дали сте уморни од трошење часови за поставување и инсталирање на вашите платформи FortiGate, FortiWiFi или FortiSwitch? Дали сакате лесен за користење софтвер кој може да ви помогне со основните конфигурациски задачи како што се администраторската лозинка, поставките за WAN и LAN и регистрација на уредот? Не гледајте подалеку од FortiExplorer за Mac!

FortiExplorer е софтвер базиран на волшебници кој ви овозможува брзо и лесно да ги поставувате и инсталирате вашите уреди Fortinet. Со својот интуитивен интерфејс и чекор-по-чекор инструкции, дури и почетниците корисници можат да ги конфигурираат своите уреди за кратко време. И ако ви требаат понапредни функции, директниот GUI и CLI пристап е исто така достапен од софтверот.

Но, тоа не е се! Со FortiExplorer, следењето на ажурирањата на фирмверот никогаш не било полесно. Може да се осигурате дека вашите уреди се секогаш ажурирани со најновите изданија од Fortinet. И со поддршка за широк спектар на производи, вклучувајќи ги популарните FortiGate 20C, 40C, 60C, 300C, 600C, 1000C; разноврсна серија FortiWifi вклучувајќи модели како 20C/40C/60CM/60CX-ADSL-A; како и моќниот Fortiswitch-324B-POE - нема ограничување за тоа што можете да направите.

Па зошто да чекаме? Преземете го FortiExplorer денес и искусете мрежно поврзување без проблеми како никогаш досега!

Клучни карактеристики:

1) Лесно поставување: интерфејсот базиран на волшебник им олеснува на корисниците на почетниците брзо да ги постават своите уреди.

2) Основна конфигурација: Поставете администраторски лозинки или конфигурирајте ги поставките за WAN/LAN без никакви проблеми.

3) Директен пристап: Директен GUI и CLI пристап е достапен од самиот софтвер.

4) Ажурирања на фирмверот: Лесно следете ги ажурирањата на фирмверот за вашиот уред да остане ажуриран со најновите изданија од fortinet

5) Широк опсег на поддршка: Поддржува широк спектар на производи, вклучувајќи популарни модели како што се сериите fortigate (20c/40c/60c/300c/600c), fortiswitch (324b-poe), fortwifi (20c /40c /60cm /60cx-adsl- а)

6) Вмрежување без проблеми: искусете мрежно поврзување без проблеми како никогаш досега

Целосни спецификации
Издавач Fortinet
Страница на издавачи http://www.fortinet.com/
Датум на издавање 2011-12-13
Датум на додавање 2011-12-13
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за управување со мрежата
Верзија 1.3.1218
Барања за ОС Mac/OS X 10.6
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 4237

Comments:

Најпопуларни