Web Video Downloader for Firefox for Mac

Web Video Downloader for Firefox for Mac 6.6

Mac / SothinkMedia Software / 38208 / Целосни спецификации
Опис

Web Video Downloader за Firefox за Mac е бесплатна алатка за преземање видео која ви овозможува брзо снимање, преземање, преземање и зачувување видеа од интернет. Со овој софтвер, можете лесно да преземате различни формати на веб-видеа, вклучувајќи flv, swf, wmv, asf, avi, mov и rmvb. Компатибилен е со сите Windows, Linux и Mac OS.

Овој софтвер го олеснува преземањето видеа од популарни веб-локации како што се YouTube, Google видео и MSN видео. Исто така, може да презема стриминг видео и вградени Flash видеа со само еден клик. Дополнително, може лесно да снима Flash SWF содржини.

Една од најневеројатните карактеристики на Web Video Downloader за Firefox за Mac е неговата способност да обезбеди вграден Flash видео плеер за пригодно прегледување на преземените видеа офлајн. Оваа функција ви овозможува да ги гледате вашите омилени преземени FLV видеа без интернет конекција.

Софтверот има функција за автоматско откривање што му овозможува автоматски да открива веб-видеа или Flash SWF филмови. Ова значи дека не мора рачно да ги пребарувате URL-адресите на онлајн веб-видеа или флеш филмови пред да ги преземете.

Web Video Downloader за Firefox за Mac, исто така, нуди најнови жешки информации за видео во секој момент со овозможување синхронизација помеѓу новите видеа и преземената страница.

Вградениот Flash Video Player обезбедува моментален преглед на снимените или преземените веб-содржини додека бесплатниот FLV плеер ги репродуцира преземените FLV-датотеки офлајн (само под Windows). 100% бесплатниот FLV плеер обезбеден од овој софтвер го прави гледањето на вашите омилени преземени FLV-датотеки уште поудобно.

Овој софтвер е чист, лесен за користење и супер лесен, што го прави лесен за користење дури и ако не сте технолошки такт. Работи како едноставна екстензија на Firefox (додаток) која поддржува додавање или отстранување на иконата за преземање во лентата со алатки на Firefox, додека дозволува репозиционирање на иконата во Firefox според вашата желба.

Со брзото време на завршување за време на процесот на преземање, заедно со неговата способност за паузирање/продолжување на преземањата, го прават Web Video Downloader за Firefox одличен избор кога барате сигурна алатка за преземање на вашиот Mac уред.

Во прилог на овие карактеристики споменати погоре; овој софтвер го прикажува бројот на снимени/преземени видеа во неговата лента со алатки додека автоматски ги чува записите од историјата, така што корисниците можат лесно да пристапат до нивната претходно снимена/преземена содржина без да мора рачно да пребаруваат низ папките за складирање на нивните уреди.

Во заклучок; Web Video Downloader For FireFox For MAC е одличен избор кога барате сигурна алатка за преземање на вашиот MAC уред поради неговите бројни неверојатни карактеристики како што се способностите за автоматско откривање кои овозможуваат автоматско откривање на URL-адреси на веб-содржини на Интернет, со што се елиминираат рачните пребарувања; вграден флеш плеер кој обезбедува инстант прегледи офлајн; способности за синхронизација кои им овозможуваат на корисниците пристап до најновите жешки видео информации во секој момент, меѓу другото, што го прави едношалтерско решение при пребарување на сигурни алатки за преземање на MAC уредите!

Целосни спецификации
Издавач SothinkMedia Software
Страница на издавачи http://www.sothinkmedia.com
Датум на издавање 2011-12-02
Датум на додавање 2011-12-14
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и додатоци на Firefox
Верзија 6.6
Барања за ОС Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања For Firefox 8.X. for all Windows/Mac/Linux.
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 38208

Comments:

Најпопуларни