4Media DivX to DVD Converter for Mac

4Media DivX to DVD Converter for Mac 7.0

Mac / 4Media Software Studio / 656 / Целосни спецификации
Опис

4Media DivX во DVD конвертер за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува лесно да ги конвертирате видео датотеките DivX и XviD во DVD формат. Со овој софтвер, можете да ги снимате вашите омилени видеа на ДВД-диск или да креирате прилагоден DVD-филм со персонализирани менија, преводи и аудио записи.

Софтверот е дизајниран специјално за корисници на Mac кои сакаат да ги претворат своите DivX и XviD видеа во висококвалитетни ДВД-а. Поддржува различни целни формати на DVD дискови, вклучувајќи DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, DVD+R DL, DVD-R DL, како и популарните 4,7GB (DVD-5) и 8,5GB ( ДВД-9) големини.

Една од клучните карактеристики на конверторот 4Media DivX во DVD за Mac е неговата брза брзина на конверзија. Софтверот користи мотор со голема брзина и технологија за повеќенишки што му овозможува брзо да ги конвертира вашите видеа без да се загрозува квалитетот.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност автоматски да ги пресекува видео датотеките во помали сегменти. Ова значи дека можете да извлечете одредени делови од вашата видео датотека и да ги споите заедно во ново видео без губење на квалитетот.

Покрај овие карактеристики, 4Media DivX во DVD конвертер за Mac доаѓа и со многу алатки за пишување кои ви дозволуваат да ги приспособите вашите ДВД-а според вашите преференции. Можете да изберете од различни шаблони на менито или да креирате сопствен дизајн на менито користејќи опции за музика/слика во заднина или дури и да додадете филм за отворање.

Освен тоа, софтверот ви овозможува да ја исечете големината на вашите видеа со отстранување на вишокот граници или додавање уметнички ефекти како што се водени жигови за слика/текст на нив.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која може да ви помогне да ги конвертирате сите видови DivX/XviD видеа во висококвалитетни ДВД-а на Mac OS X платформата, тогаш не барајте подалеку од 4Media DivX во Dvd Converter For Мек!

Целосни спецификации
Издавач 4Media Software Studio
Страница на издавачи http://www.mp4converter.net
Датум на издавање 2015-04-28
Датум на додавање 2011-12-22
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 7.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 656

Comments:

Најпопуларни