Render Boost for Mac

Render Boost for Mac 2.2

Mac / BeLight Software / 611 / Целосни спецификации
Опис

Render Boost за Mac: Крајниот приклучок за рендерирање за живо внатрешен 3D

Дали барате моќна алатка за рендерирање што може да ви помогне да креирате фотореалистични слики со висока резолуција од вашите проекти за внатрешен дизајн? Не гледајте подалеку од Render Boost – додатокот за професионална рендерирање за Live Interior 3D.

Со Render Boost, можете да ги подигнете вашите Live Interior 3D проекти на следното ниво со стекнување дополнителна контрола врз амбиенталното осветлување, сенките и рефлексиите. Оваа моќна алатка ви овозможува да ги замените материјалите што беа применети во Live Interior 3D со материјали од професионална класа, завршетоци и испакнатини кои даваат реалистичен волумен на материјалот.

Но, тоа не е сè - со Render Boost, можете исто така да додадете прекрасни позадини на вашите проекти за внатрешен дизајн. Без разлика дали се работи за спокојно езеро или величенствен поглед на планината надвор од вашите прозорци, едноставно поставете која било 2D слика или 3D пејзаж како позадина за вашиот проект во Render Boost.

Па зошто да изберете Render Boost наместо другите алатки за рендерирање на пазарот? Еве само неколку причини:

1. Беспрекорна интеграција со Live Interior 3D

Render Boost е специјално дизајниран да работи беспрекорно со Live Interior 3D. Ова значи дека откако ќе го креирате вашиот проект во Live Interior 3D, неговото испраќање до Render Boost е брзо и лесно. Плус, сите промени направени во Render Boost автоматски ќе се ажурираат во вашата оригинална проектна датотека.

2. Професионално-одделение материјали

Со пристап до материјали од професионално ниво во рамките на Render Boost, ќе можете да ги однесете вашите проекти за внатрешен дизајн од добро на одлично. Заменете ги основните материјали од Live Interior 3D со висококвалитетни опции како мермерни површини или дрвени подови – сето тоа без да ја напуштите програмата.

3. Неверојатни позадини

Додавањето позадини никогаш не било полесно благодарение на едноставниот интерфејс на Render Boost и широкиот избор на опции. Изберете од претходно направени позадини или поставете свои слики за навистина уникатни дизајни.

4. Фотореалистички резултати

На крајот на денот, она што е најважно е колку реално и импресивно изгледаат вашите финални рендери – и со напредната технологија и функциите на Render Boost како што се алатките за контрола на амбиенталното осветлување и прилагодување на рефлексиите при рака; постигнувањето фотореалистички резултати никогаш не било полесно!

5. Кориснички интерфејс

Дури и ако ова е ваш прв пат да користите софтвер за рендерирање; не грижете се! Со својот интуитивен интерфејс; секој може да го користи овој софтвер без претходно искуство!

Во заклучок; ако барате лесен за користење, но моќен приклучок за рендерирање кој беспрекорно се интегрира во еден од најдобрите софтвери за внатрешен дизајн таму (Live Interiors); тогаш не гледајте подалеку од RenderBoost! Со својот кориснички интерфејс; неверојатни опции за позадини; Библиотека со материјали од професионално ниво и фотореалистични резултати - сигурно вреди секој денар потрошен на неа!

Целосни спецификации
Издавач BeLight Software
Страница на издавачи https://www.belightsoft.com/
Датум на издавање 2011-12-26
Датум на додавање 2011-12-26
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за 3Д моделирање
Верзија 2.2
Барања за ОС Mac OS X 10.5/Intel, Mac OS X 10.6/10.7
Барања plug-in for Live Interior 3D, requires Standard or Pro Edition.
Цена $150
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 611

Comments:

Најпопуларни