Restore Bounce Mail Button To Lions Mail for Mac

Restore Bounce Mail Button To Lions Mail for Mac 1.0

Mac / Stefan Everhartz / 16262 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте корисник на Mac на кој му недостасува копчето „Bounce Mail“ во Lions Mail? Ако е така, имаме совршено решение за вас! Враќање на копчето за отскокнување пошта на Lions Mail е едноставна, но моќна лепенка што ја враќа оваа сакана функција на вашиот клиент за е-пошта.

Овој софтвер спаѓа во категоријата Комунални услуги и оперативни системи и е дизајниран специјално за корисници на Mac. Додава дополнителни параметри во датотеките на лентата со алатки во Mail.app и го става AppleScript „Порака за отскокнување“ во директориумот „Scripts за пошта“. Ова значи дека со само неколку кликања, можете да ја вратите оваа суштинска карактеристика на вашиот клиент за е-пошта.

Процесот на инсталирање на копчето Restore Bounce Mail To Lions Mail е брз и лесен. Откако ќе се инсталира, ќе забележите дека вашиот клиент за е-пошта сега има дополнително копче означено како „Порака за отскокнување“. Со кликнување на ова копче ќе ви овозможи лесно да ги вратите сите несакани е-пошта назад до нивниот испраќач.

Една од најзначајните придобивки од користењето на копчето Restore Bounce Mail To Lions Mail е неговата способност да заштеди време и да ја зголеми продуктивноста. Со инсталиран овој софтвер, нема потреба да губите време рачно препраќајќи или бришејќи ги несаканите е-пораки. Наместо тоа, едноставно кликнете на копчето „Одбивање порака“ и дозволете нашиот софтвер да ја заврши целата работа за вас!

Друга придобивка од користењето на копчето Restore Bounce Mail To Lions Mail е неговата компатибилност со различни верзии на Mac OS X. Без разлика дали користите Snow Leopard или Mavericks, нашиот софтвер работи беспрекорно на сите платформи.

Покрај враќањето на функционалноста на отскокната пошта, нашиот софтвер нуди и неколку опции за прилагодување. На пример, корисниците можат да изберат кои икони на лентата со алатки сакаат да бидат видливи во секое време или да ги приспособат своите кратенки на тастатурата за уште побрз пристап.

Севкупно, ако барате лесно за користење решение кое ја враќа функционалноста на отскокната пошта во апликацијата за пошта на Lion, а истовремено нуди опции за прилагодување и компатибилност низ повеќе верзии на Mac OS X - не гледајте подалеку од Restore Bounce Mail Button To LionsMail!

Целосни спецификации
Издавач Stefan Everhartz
Страница на издавачи http://www.cronomik.de
Датум на издавање 2013-05-16
Датум на додавање 2011-12-30
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Аплети и додатоци
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 16262

Comments:

Најпопуларни