EasyCloud Reader for Mac

EasyCloud Reader for Mac 1.18

Опис

EasyCloud Reader за Mac: Крајното решение за прегледување на датотеки iCloud

Дали сте уморни од маката за преземање датотеки од iCloud само за да ги видите? Дали сакате побрз и поудобен начин за пристап до вашите датотеки на iCloud? Не гледајте подалеку од EasyCloud Reader за Mac!

EasyCloud Reader е интернет софтвер кој ви овозможува да гледате датотеки на iCloud без да мора да ги преземате. Со својата молскавична брзина, EasyCloud Reader го олеснува прегледувањето на вашите датотеки. Потребна е само една операција, а вие сте подготвени да одите.

Поддржани типови датотеки

EasyCloud Reader поддржува широк спектар на типови датотеки, вклучувајќи:

- Office Apple (страници, броеви, клучни белешки)

- Office Microsoft (Word, Excel, PowerPoint)

- Уредување на текст (без RTF)

Со оваа обемна листа на поддржани типови датотеки, EasyCloud Reader гарантира дека можете лесно да пристапите до сите ваши важни документи.

Кориснички интерфејс

Една од најдобрите работи за EasyCloud Reader е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и оние кои не се упатени во технологијата можат да го користат без никакви тешкотии.

Интерфејсот е чист и интуитивен. Можете лесно да се движите низ вашите папки и да ја пронајдете датотеката што ви треба за неколку секунди. Плус, со неговата функционалност за влечење и спуштање, преместувањето датотеки наоколу никогаш не било полесно.

Брзи времиња на вчитување

Друга одлична карактеристика на EasyCloud Reader е неговото брзо време на вчитување. За разлика од другиот софтвер за кој се потребни многу години за да се вчитаат или отвораат големи датотеки, читачот EasyCloud се вчитува брзо и ефикасно.

Ова значи дека дури и ако имате големи документи или табели зачувани на iCloud, тие ќе се отворат речиси веднаш кога ќе се прегледаат преку читачот на EasyCloud.

Безбеден пристап

Безбедноста е секогаш загрижувачка кога пристапувате до услуги базирани на облак како iCloud. Сепак, со функцијата за безбеден пристап на читачот Easy Cloud - која користи двофакторна автентикација на Apple - корисниците можат да бидат сигурни знаејќи дека нивните податоци остануваат безбедни во секое време.

Компатибилност со повеќе уреди

Читачот на Easy Cloud не е ограничен само на уредите Mac; тој е исто така компатибилен со други уреди како што се iPhone и iPad кои работат со iOS 11 или понова верзии. Ова значи дека корисниците можат лесно да се префрлаат помеѓу нивните уреди додека сè уште ќе можат беспрекорно да пристапуваат до нивните документи на сите платформи.

Заклучок:

Како заклучок, читачот на Easy Cloud нуди лесно за користење решение за прегледување на вашите документи складирани на iCloud без претходно да ги преземете. барате брзо и ефикасно искуство за гледање документи. Па зошто да чекате? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Kandalu
Страница на издавачи http://www.kandalu.net
Датум на издавање 2012-01-01
Датум на додавање 2012-01-01
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 1.18
Барања за ОС Mac/OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 826

Comments:

Најпопуларни