PushDialer Desktop for Mac

PushDialer Desktop for Mac 1.6.63

Опис

PushDialer Desktop за Mac е моќен комунален софтвер кој ви овозможува да иницирате излезни повици на вашиот iPhone од вашиот компјутер или поддржана услуга користејќи ја услугата Push Notification на Apple. Со овој софтвер, можете да изберете број речиси каде било на вашиот компјутер и да го испратите директно на вашиот iPhone за повикување со еден допир. Оваа функција го олеснува и погодно остварувањето повици без да мора рачно да го бирате бројот на вашиот телефон.

PushDialer Desktop за Mac е дизајниран со едноставност на ум, што го прави лесен за секој да го користи. Софтверот работи беспрекорно со вашиот iPhone преку 3G, EDGE или Wi-Fi конекции. Ова значи дека можете да остварувате повици од каде било доколку имате интернет конекција.

Една од најдобрите работи за PushDialer Desktop за Mac е тоа што ви овозможува да спарите повеќе компјутери или услуги со еден iPhone. Ова значи дека можете да испраќате броеви од секаде каде што работите без да мора постојано да се префрлате помеѓу уредите.

Процесот на спарување со компјутери и услуги е едноставен и лесен. Откако ќе се спари, софтверот автоматски ќе го препознае уредот или услугата секогаш кога ќе се поврзат на истата мрежа како и вашиот iPhone.

PushDialer Desktop за Mac, исто така, доаѓа со неколку опции за прилагодување кои им овозможуваат на корисниците да го персонализираат своето искуство според нивните преференции. На пример, корисниците можат да изберат кој звук за известување го сакаат кога примаат дојдовни повици преку PushDialer.

Севкупно, PushDialer Desktop за Mac е одличен софтвер за комунални услуги што го поедноставува остварувањето телефонски повици дозволувајќи им на корисниците да иницираат појдовни повици на нивните iPhone-и директно од нивните компјутери или поддржани услуги користејќи ја услугата Push Notification на Apple. Совршен е за поединци на кои им е потребен брз пристап кога телефонираат додека работат на своите компјутери без постојано да се префрлаат помеѓу уредите.

Клучни карактеристики:

- Иницирајте излезни повици на вашиот iPhone од компјутер или поддржана услуга

- Изберете број речиси насекаде на вашиот компјутер и испратете го директно

- Спарете повеќе компјутери или услуги со еден iPhone

- Работи беспрекорно преку 3G, EDGE или Wi-Fi конекции

- Едноставен и лесен процес на спарување

- Прилагодливи звуци за известување

Системски барања:

За ефикасно користење на PushDialer Desktop за Mac, проверете дали:

- Имате активна интернет конекција (3G/EDGE/Wi-Fi)

- Вашиот уред работи macOS X 10.9 Mavericks или понови верзии

Заклучок:

Како заклучок, ако барате доверлив комунален софтвер кој го поедноставува телефонскиот разговор овозможувајќи им на корисниците директен пристап преку нивните iPhone-и додека работат на своите компјутери без постојано да се префрлаат помеѓу уредите - тогаш не гледајте подалеку од PushDialer Desktop за Mac! Со својата беспрекорна интеграција на повеќе платформи, заедно со неговите приспособливи функции, како што се звуците за известување - оваа апликација има сè што е потребно во денешниот свет со брзо темпо, каде управувањето со времето е најважно!

Целосни спецификации
Издавач Push Dialer
Страница на издавачи http://pushdialer.com/
Датум на издавање 2012-01-08
Датум на додавање 2012-01-09
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Аплети и додатоци
Верзија 1.6.63
Барања за ОС Mac OS X 10.5/Intel, Mac OS X 10.6/10.7
Барања PushDialer Desktop requires the PushDialer iPhone app (available from the App Store).
Цена $2.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 932

Comments:

Најпопуларни