Primatte Chromakey for Photoshop for Mac

Primatte Chromakey for Photoshop for Mac 5.1

Mac / Digital Anarchy / 1779 / Целосни спецификации
Опис

Primatte Chromakey за Photoshop за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој им овозможува на фотографите автоматски да ја исклучуваат позадината, да додаваат приспособени заднини и да ги поправат боите во еден интерфејс. Оваа импресивна надградба на Primatte 5.1 ја прави продуктивноста и излезот многу полесен за фотографите од настани, мала лига и училишта кои понекогаш обработуваат илјадници слики.

Со ова издание на Primatte, Digital Anarchy имаше за цел да им го олесни животот на фотографите кои снимаат многу слики на зелен екран. Особено, функцијата AutoMask е значително подобрена и дава висока стапка на успех при сериска обработка на големи количини на слики. Редизајнираната алатка AutoMask дава висока стапка на успех и полесна функционалност при сериска обработка на голем број фотографии.

Попаметните алгоритми му помагаат на Primatte да ја идентификува бојата на заднината, автоматски да ја исклучува и да го отстрани истурањето на бојата без никаква интеракција со корисникот. Ова значи дека дури и почетниците корисници можат лесно да постигнат професионални резултати.

Новите функции за заднина и преклопување додаваат приспособени позадини и логоа директно во Primatte за побрз работен тек. Овие карактеристики им овозможуваат на корисниците брзо да креираат уникатни дизајни без да мора да се префрлаат помеѓу повеќе програми или интерфејси.

Моќната AutoMask и новите функции за компонирање во Primatte 5.1 даваат брзи, висококвалитетни резултати за секој уметник што прави фотографирање на синиот или зелен екран. Без разлика дали работите на поединечни портрети или големи групни снимки, овој софтвер ќе ви помогне да постигнете неверојатни резултати секој пат.

Една од истакнатите карактеристики на Primatte Chromakey е неговата способност лесно да се справува со големи количини на слики. Фотографите на настани кои треба да обработат стотици или дури илјадници фотографии ќе го ценат рационализираниот работен тек што го обезбедува овој софтвер.

Покрај своите импресивни способности како самостојна програма, Primatte Chromakey исто така беспрекорно се интегрира со Adobe Photoshop на Mac компјутерите. Ова значи дека корисниците можат да ги искористат предностите на сите напредни алатки за уредување достапни во Photoshop додека сè уште ги користат моќните можности за копчиња со хроматски копчиња обезбедени од Primatte.

Севкупно, ако барате лесно за користење, но моќно решение за клучеви со хром, кое може брзо и ефикасно да се справи со големи количини на слики, тогаш не гледајте подалеку од Primatte Chromakey за Photoshop на компјутерите Mac!

Целосни спецификации
Издавач Digital Anarchy
Страница на издавачи http://www.digitalanarchy.com/
Датум на издавање 2012-01-11
Датум на додавање 2012-01-11
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 5.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Барања Photoshop Versions: CS3, CS4, CS5, CS5.5 Elements Versions: 7.0, 8.0, 9.0, 10.0
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1779

Comments:

Најпопуларни