Wooden Puzzles Screensaver for Mac

Wooden Puzzles Screensaver for Mac 1.2.1

Mac / Woodcraft Construction Kit / 303 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате забавен и привлечен начин да го одржите вашиот Mac екран свеж и интересен, тогаш заштитникот на екранот Wooden Puzzles е токму она што ви треба. Овој скринсејвер располага со разновидни различни дрвени загатки кои се достапни за купување на woodcraftconstructionkit.com, онлајн продавница специјализирана за висококвалитетни дрвени загатки.

Дизајниран имајќи ги предвид децата, овој заштитник на екранот е совршен за родители кои сакаат да ги забавуваат своите деца, а истовремено да го промовираат когнитивниот развој. Но, тоа не е само за децата - нашите верни клиенти ќе ги ценат и прекрасните дизајни и сложените детали на овие дрвени загатки.

Со заштитникот на екранот Wooden Puzzles, ќе можете да уживате во постојано менување на приказ на прекрасни слики кои прикажуваат некои од најпопуларните дизајни на загатки достапни на woodcraftconstructionkit.com. Од животни и возила до згради и знаменитости, тука има нешто за секого.

Но, ова не е обичен скринсејвер - тој е специјално оптимизиран за корисниците на Mac. Тоа значи дека можете да очекувате мазни перформанси и беспрекорна интеграција со постојните системски поставки. Плус, со неговата мала искористеност на ресурси, овој заштитник на екранот нема да го забави вашиот компјутер или да ви ја троши батеријата.

Па зошто да чекаме? Преземете го Screensaver-от Wooden Puzzles денес и почнете да уживате во сите придобивки од убав и привлечен приказ на вашиот Mac екран!

Целосни спецификации
Издавач Woodcraft Construction Kit
Страница на издавачи http://woodcraftconstructionkit.com
Датум на издавање 2012-01-26
Датум на додавање 2012-01-26
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Скринсејвери
Верзија 1.2.1
Барања за ОС Mac OS X 10.5 Intel/PPC, Mac OS X 10.6/10.7
Барања Mac Os X 10.5 or higher
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 303

Comments:

Најпопуларни