Stock It for Mac

Stock It for Mac 1.1

Опис

Акции за Mac: Најдобро решение за управување со обележувачи

Дали сте уморни од управувањето со вашите обележувачи на неуреден и неорганизиран начин? Дали ви е тешко да ги следите важните веб-страници среде морето од неважни? Ако е така, тогаш Stock It for Mac е решението што го баравте.

Stock Тоа е иновативна апликација за Windows/MacOSX која им овозможува на корисниците да споделуваат обележувачи со Stock It Viewer, кој работи на уредите iPhone/iPad/Android. Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики, Stock It го прави лесно управувањето со обележувачите.

Проблемот со традиционалното управување со обележувачи

За многу корисници на интернет, управувањето со обележувачи одамна им е трн во око. Проблемот лежи во фактот што повеќето луѓе управуваат со нивните обележувачи како една голема листа, без никаква организација или категоризација. Ова води до проблеми со инфлација и неред што може да го отежнат наоѓањето на она што го барате.

Решението: Поделете ги вашите обележувачи во две групи

За да се реши овој проблем, Stock It препорачува да ги поделите вашите обележувачи во две групи:

1. Добро организирани стабилни обележувачи

2. Привремени обележувачи „мешавина од пченица и плева“.

Со одвојување на вашите обележувачи во овие две категории, можете да ги одржувате вашите важни сајтови организирани додека сè уште имате место за складирање на привремени врски што можеби нема да бидат релевантни на долг рок.

Како функционира акциите?

Кога ќе наидете на интересна веб-локација што сакате да ја зачувате како обележувач, едноставно повлечете ја и испуштете ја иконата на прелистувачот од лентата за адреси во Stock It. URL-адресата ќе се зачува како обележувач во апликацијата.

Ако имате зачувани повеќе обележувачи во Stock It, не грижете се да ги изгубите ако нешто се случи со вашиот компјутер или уред - сите податоци се зачувуваат безбедно во складиштето во облакот на Google Docs. И бидејќи овие податоци се шифрирани дури и во самите Google Docs (што бара ID и лозинка), нема потреба да се грижите ниту за безбедносните проблеми.

Споделување на вашите обележувачи со мобилни уреди

Една од најдобрите карактеристики на Stock It е неговата способност да споделува списоци со обележувачи со мобилни уреди користејќи го Stock It Viewer. Оваа апликација работи на уреди со iPhone/iPad/Android и ги покрива повеќето мобилни корисници – што значи дека без разлика каде сте или каков уред користите, вашите важни веб-локации се секогаш на само еден клик.

Поставете потсетници за важни обележувачи

Друга уникатна карактеристика на Stock It е неговата функција за потсетување - овозможувајќи им на корисниците да поставуваат потсетници за секој поединечен обележувач за да не заборават на него подоцна. Овие потсетници може да се испраќаат преку е-пошта или СМС на одредени датуми/време со користење на интеграцијата на Google Calendar (иако некои корисници пријавиле проблеми со нестабилноста со Google Calendar).

Зошто да го изберете софтверот на корпорацијата Egg-On-Egg?

Egg-On-Egg Corporation развива софтверски решенија од 2004 година – што значи дека имаат повеќе од 15 години искуство во создавање висококвалитетни апликации како Stock IT за Mac. Нивната посветеност на иновациите и задоволството на корисниците значи дека при изборот на софтверски производи на Egg-On-Egg Corporation како овој - клиентите можат да бидат сигурни дека секој пат добиваат врвен квалитет!

Во заклучок...

Ако традиционалното управување со обележувачи ве оставило да се чувствувате фрустрирано и преоптоварено - тогаш не гледајте подалеку од иновативното решение на Egg-On-Egg Corporation: „Stock IT“. Со својот интуитивен интерфејс; моќни карактеристики; безбедно складирање на облак; мобилна компатибилност; Функција за потсетување и повеќе - управувањето со сите тие досадни врски никогаш нема да биде полесно!

Целосни спецификации
Издавач Egg-On-Egg
Страница на издавачи http://www.egg-on-egg.com/
Датум на издавање 2012-02-02
Датум на додавање 2012-02-03
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 1.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4/Intel, Mac OS X 10.5/Intel, Mac OS X 10.6/10.7
Барања Adobe AIR runtime 2.6 or higher
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 187

Comments:

Најпопуларни