LogMeIn Hamachi for Mac

LogMeIn Hamachi for Mac 2.1.0.108

Опис

LogMeIn Hamachi за Mac е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува лесно да креирате безбедни виртуелни приватни мрежи (VPN). Со овој софтвер, можете да поврзете повеќе компјутери и уреди во една мрежа, исто како да се физички поврзани со кабел. Ова го прави идеално решение за бизниси, работници од далечина, гејмери ​​и секој кој има потреба да пристапува до ресурси на различни уреди или локации.

Една од клучните придобивки на LogMeIn Hamachi е неговиот процес на поставување со нулта конфигурација. За разлика од традиционалните VPN кои бараат сложени конфигурации и техничка експертиза, Hamachi може да се постави за неколку минути без никакво посебно знаење или вештини. Сè што треба да направите е да го преземете софтверот од официјалната веб-страница и да го следите едноставниот волшебник за инсталација.

Откако ќе се инсталира, LogMeIn Hamachi создава виртуелен мрежен адаптер на вашиот Mac кој ви овозможува да се поврзете со други компјутери и уреди преку интернет. Можете да креирате своја сопствена приватна мрежа или да се придружите на постоечка со внесување на нејзиниот единствен ID и лозинка. Софтверот користи напредни алгоритми за шифрирање за да се осигура дека сите податоци што се пренесуваат преку мрежата се безбедни и заштитени од неовластен пристап.

LogMeIn Hamachi поддржува различни оперативни системи, вклучувајќи Windows, macOS, Linux, iOS, Android што им олеснува на корисниците со различни платформи беспрекорно да се поврзуваат без никакви проблеми со компатибилноста.

Друга одлична карактеристика на LogMeIn Hamachi е неговата способност да поддржува практично секоја апликација што работи преку локални/домашни мрежи како што се апликациите за споделување датотеки како Dropbox или Google Drive; апликации за игри како Minecraft; апликации за далечинска работна површина како TeamViewer; VoIP апликации како Skype меѓу другите.

Со лесен за користење интерфејс на LogMeIn Hamachi, корисниците можат лесно да управуваат со своите мрежи со додавање нови членови или отстранување кога е потребно. Корисниците исто така имаат контрола врз тоа колку пропусен опсег има пристап секој член, што помага во управувањето со протокот на сообраќај во нивните мрежи, обезбедувајќи непречено работење во секое време.

Севкупното LogMeIn Hamachi за Mac нуди одлично решение за секој кој бара сигурна VPN услуга со минимални барања за поставување, додека сеуште обезбедува врвни безбедносни карактеристики што го прави едно од најдобрите мрежни решенија достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач LogMeIn
Страница на издавачи http://www.logmein.com
Датум на издавање 2012-01-08
Датум на додавање 2012-02-14
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Мрежни алатки
Верзија 2.1.0.108
Барања за ОС Mac OS X 10.5/Intel, Mac OS X 10.6/10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 57556

Comments:

Најпопуларни