AlphaPlugins LaunchBox for Mac

AlphaPlugins LaunchBox for Mac 1.0

Опис

AlphaPlugins LaunchBox за Mac: Крајното решение за користење на додатоци на Photoshop со која било програма за уредување слики

Ако сте графички дизајнер или фотограф, знаете колку е важно да имате пристап до широк спектар на алатки и ресурси кои можат да ви помогнат да создадете неверојатни визуелни слики. Една од најпопуларните алатки во индустријата е Adobe Photoshop, која нуди широка колекција на приклучоци кои можат да го подобрат вашиот работен тек и креативност.

Меѓутоа, што ако немате Photoshop на вашиот компјутер? Или што ако треба да користите специфичен приклучок додека ги уредувате вашите фотографии во друга програма како Adobe Lightroom, Aperture или iPhoto? Ова е местото каде што AlphaPlugins LaunchBox доаѓа во рака.

AlphaPlugins LaunchBox е моќна алатка која ви овозможува да користите речиси секој додаток на Photoshop од трета страна со вашата омилена програма за уредување слики. Без разлика дали користите Lightroom, Aperture или iPhoto на вашиот Mac, AlphaPlugins LaunchBox го олеснува пристапот и користењето на сите неверојатни приклучоци достапни за Photoshop.

Со AlphaPlugins LaunchBox, нема потреба да се префрлате помеѓу различни програми или да поминувате часови барајќи компатибилни приклучоци. Можете едноставно да ја инсталирате алатката на вашиот Mac и веднаш да започнете со користење на кој било приклучок за Photoshop.

Но, што го прави AlphaPlugins LaunchBox да се издвојува од другите слични комунални услуги? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики и придобивки:

Компатибилност со речиси секоја програма за уредување слики

Една од најголемите предности на AlphaPlugins LaunchBox е неговата компатибилност со речиси секоја програма за уредување слики достапна на Mac. Без разлика дали претпочитате Lightroom, Aperture или iPhoto како примарен уредувач на фотографии, AlphaPlugins LaunchBox беспрекорно се интегрира со овие програми и ви овозможува да ги користите сите неверојатни додатоци од трети страни достапни за Photoshop.

Лесен процес на инсталација

Инсталирањето на AlphaPlugins LaunchBox на вашиот Mac е брзо и лесно. Едноставно преземете го инсталаторот од нашата веб-локација и следете ги дадените упатства чекор-по-чекор. Откако ќе се инсталира, стартувајте ја алатката од вашата папка со апликации и почнете да ги истражувате сите неверојатни приклучоци достапни за Photoshop.

Широк опсег на компатибилни приклучоци

AlphaPlugins LaunchBox поддржува речиси секој приклучок од трета страна развиен за Adobe Photoshop. Ова значи дека без разлика дали ви се потребни филтри за специјални ефекти, алатки за корекција на боја или напредни опции за ретуширање – секогаш има приклучок кој одговара на вашите потреби.

Прилагодлив интерфејс

Интерфејсот на AlphaPlugins Launchbox е мошне приспособлив според преференциите на корисникот што го прави полесен од кога било кога работи истовремено со повеќе апликации, без тие да се мешаат меѓусебно со поставките за работниот простор!

Редовни ажурирања и поддршка

Во Alphaplugins ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со редовни ажурирања и поддршка, осигурувајќи дека тие добиваат максимална вредност од нивното купување! Нашиот тим работи неуморно зад сцената, обезбедувајќи проблемите со компатибилноста да се решат брзо, така што корисниците никогаш не пропуштаат нови функции!

Заклучок:

Во заклучок; Ако барате лесен начин за пристап до сите оние неверојатни приклучоци од трети страни развиени специјално за Adobe Photoshop, но не сакате/немате потреба од самиот Photoshop, тогаш не гледајте подалеку од лансирањето на Alphaplugins! Со својата беспрекорна интеграција во различни софтвери за уредување фотографии како Lightroom/Aperture/iPhoto итн., компатибилност со широк опсег со многу различни типови/приклучоци (филтри/корекција на бои/ретуширање) плус приспособливи опции за интерфејс - оваа алатка има се што им е потребно на професионалците кои сакаат поголема контрола врз нивниот креативен процес без да жртвуваат квалитетни резултати!

Целосни спецификации
Издавач AlphaPlugins
Страница на издавачи http://www.alphaplugins.com/
Датум на издавање 2012-03-07
Датум на додавање 2012-03-08
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.3/10.4/10.4 Intel/10.4 PPC/10.5/10.5 Intel/10.5 PPC/10.6/10.7/10.8
Барања None
Цена $24.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 94

Comments:

Најпопуларни