Fashion Cents Gents for Mac

Fashion Cents Gents for Mac 1.2

Опис

Fashion Cents Gents for Mac е забавна и заразна игра што го предизвикува вашето чувство за мода. Како што сугерира името, оваа игра е за мода и стил. Ви е даден широк асортиман на капи, горни делови, долни чевли и чевли во различни стилови и бои, кои мора да ги комбинирате во облеки кои се координирани во боја.

Играта е едноставна, но предизвикувачка. Мора да креирате облека со избирање предмети од гардеробата што одговараат во боја. Колку повеќе ставки одговарате, толку повисок ќе биде вашиот резултат. Но, не се работи само за усогласување на боите - исто така треба да го земете предвид стилот на секој предмет и како тие изгледаат заедно.

За да ги направи работите уште поинтересни, Fashion Cents Gents for Mac ви овозможува да додавате додатоци како очила, јакни и актовки за да добивате бонус поени. И ако се чувствувате авантуристички, можете дури и да додадете нови парчиња коса како мустаќи и бради за да постигнете уште поголеми бонуси!

Но, вистинскиот предизвик доаѓа кога ќе се обидете да заработите со специјалниот 10X бонус што повремено се појавува на случајни кукли. Ако можете да создадете облека на таа кукла пред да исчезне бонусот од 10x, навистина можете да го зголемите вашиот резултат.

Fashion Cents Gents за Mac не е само игра - тоа е исто така одличен начин да го подобрите вашето чувство за мода. Играјќи ја оваа игра редовно, ќе научите како различните бои и стилови функционираат заедно и ќе развијат око за модата.

Карактеристики:

- Широк избор на капи, блузи, долни делови и чевли

- Облеки во координирани бои

- Додатоци како очила, јакни и актовки

- Нови парчиња коса како мустаќи и брада

- Специјален 10X бонус

Системски барања:

Fashion Cents Gents за Mac бара macOS X 10.6 или понова верзија.

Заклучок:

Ако барате забавен начин да го подобрите вашето чувство за мода додека истовремено се забавувате, дефинитивно вреди да се провери од Fashion Cents Gents за Mac. Лесно е за играње, но доволно предизвикувачки за да ве забавува со часови. И со неговиот широк избор на облека и додатоци, никогаш нема да останете без опции! Па зошто да чекате? Преземете го FashionC entsG entsforMac денес и почнете да создавате стилски комбинации!

Целосни спецификации
Издавач My Game
Страница на издавачи http://www.mygamecompany.com
Датум на издавање 2012-03-10
Датум на додавање 2012-03-10
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија 1.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5.6 Intel, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 488

Comments:

Најпопуларни