FlashOptimizer for Mac

FlashOptimizer for Mac 2.3.0

Опис

FlashOptimizer за Mac е моќна алатка дизајнирана да ги оптимизира Adobe SWF датотеките базирани на Actionscript3.0. Оваа алатка за програмери е суштински додаток на секој комплет за развој на софтвер, бидејќи им помага на програмерите да создадат висококвалитетни и ефикасни SWF-датотеки кои брзо се вчитуваат и работат непречено.

Со FlashOptimizer, можете лесно да ги оптимизирате вашите SWF датотеки со отстранување на непотребниот код, компресирање на големината на датотеката и подобрување на севкупните перформанси на вашата апликација. Софтверот обезбедува кориснички интерфејс кој им го олеснува користењето на програмерите од сите нивоа на вештини.

Една од клучните карактеристики на FlashOptimizer е неговата способност да го отстрани неискористениот код од вашата SWF-датотека. Оваа функција помага да се намали големината на вашата датотека, а истовремено да се подобрат нејзините перформанси со елиминирање на непотребниот код што го забавува времето на извршување.

Друга важна карактеристика на FlashOptimizer се неговите способности за компресија. Софтверот користи напредни алгоритми за компресија за да ја намали големината на вашата SWF-датотека без да се загрози квалитетот или функционалноста. Ова значи дека можете да креирате помали датотеки што се вчитуваат побрзо без да жртвувате какви било карактеристики или функционалности.

Покрај оптимизирањето и компресирањето на вашите SWF датотеки, FlashOptimizer обезбедува и низа други корисни алатки за програмерите. На пример, можете да ги користите алатките за дебагирање на софтверот за брзо и лесно да ги идентификувате и поправите грешките во вашиот код.

FlashOptimizer, исто така, вклучува поддршка за повеќе јазици, што го прави идеален избор за програмери кои работат на меѓународни проекти или апликации со повеќејазични интерфејси.

Генерално, ако барате моќна алатка која ќе ви помогне да ги оптимизирате вашите Adobe SWF-датотеки базирани на Actionscript3.0, тогаш не гледајте подалеку од FlashOptimizer за Mac. Со своите напредни функции за оптимизација и кориснички интерфејс, оваа алатка за развивачи е суштински додаток на секој комплет за развој на софтвер.

Целосни спецификации
Издавач DoSWF
Страница на издавачи http://www.doswf.com/
Датум на издавање 2012-03-10
Датум на додавање 2012-03-10
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Специјализирани алатки
Верзија 2.3.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 82

Comments:

Најпопуларни