AnyClient for Mac

AnyClient for Mac 4.2

Опис

AnyClient за Mac е моќна и разновидна апликација за пренос на датотеки која ви овозможува лесно да пренесувате датотеки помеѓу вашиот компјутер и оддалечените сервери. Без разлика дали треба да прикачувате или преземате датотеки, AnyClient ве покрива со поддршка за сите главни протоколи за пренос на датотеки, вклучувајќи FTP/S, SFTP, WebDAV/S и Amazon S3.

Една од истакнатите карактеристики на AnyClient е неговиот дизајн независен од платформата. Ова значи дека може да се користи на кој било оперативен систем вклучувајќи Windows, Mac OS X, Linux, Solaris и многу повеќе. Дополнително, AnyClient е достапен и како веб-базиран FTP клиент кој не бара инсталација на софтвер и како апликација за преземање што можете да ја инсталирате локално.

Со својот интуитивен кориснички интерфејс и напредните функции како што се пренос на датотеки со влечење и спуштање, продолжи со поддршката за прекинати преноси и автоматски повторувања во случај на неуспех на врската; AnyClient го прави преносот на датотеки лесно. Исто така, поддржува безбедни врски користејќи SSL/TLS шифрирање што гарантира дека вашите податоци остануваат безбедни за време на транспортот.

Друга одлична карактеристика на AnyClient е неговата способност да се поврзе со повеќе сервери истовремено. Ова значи дека можете лесно да управувате со повеќе трансфери на датотеки одеднаш без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации или прозорци.

Во прилог на неговата основна функционалност како апликација за пренос на датотеки; AnyClient вклучува и неколку други корисни алатки како што е интегриран уредувач на текст кој ви овозможува да уредувате далечински датотеки директно од апликацијата; што го прави идеален за веб-програмери на кои им е потребен брз пристап до нивната база на кодови додека се во движење.

Севкупно; ако барате сигурна и лесна за употреба апликација за пренос на датотеки со поддршка за сите главни протоколи, тогаш не гледајте подалеку од AnyClient за Mac. Со својот дизајн независен од платформата; интуитивен кориснички интерфејс; напредни функции како што се преноси со влечење и спуштање и продолжување со поддршка, заедно со дополнителни алатки како интегриран уредувач на текст - овој софтвер има сè што им е потребно на професионалците кои бараат ефикасно управување со нивните податоци на различни платформи!

Целосни спецификации
Издавач JScape
Страница на издавачи http://www.jscape.com/
Датум на издавање 2021-01-08
Датум на додавање 2012-03-14
Категорија Интернет софтвер
Под категорија FTP софтвер
Верзија 4.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2557

Comments:

Најпопуларни