4Media Movie Editor for Mac

4Media Movie Editor for Mac 6.0.3.0703

Mac / 4Media Software Studio / 4678 / Целосни спецификации
Опис

4Media Movie Editor за Mac е моќен софтвер за уредување видео што ви овозможува да креирате, уредувате и споделувате домашни филмови директно на вашиот Mac. Со својот лесен за користење интерфејс и можностите за брзо правење филмови, овој софтвер е совршен и за почетници и за професионалци.

Една од истакнатите карактеристики на 4Media Movie Editor за Mac е неговата поддршка за широк опсег на видео формати. Без разлика дали работите со видео камери, HD видеа или вообичаени видеа, овој софтвер ве покрива. Поддржува MTS, M2TS, MKV, WMV HD, VOB HD, QuickTime HD, AVI, MPEG, MP4 и многу повеќе.

Покрај неговата широка поддршка за формат, 4Media Movie Editor за Mac доаѓа и со низа нови функции што го прават уште поразновиден од порано. На пример, сега вклучува видео профили поддржани од најновиот iPhone 4.

Со овој софтвер на дофат можете да ги претворите видео клиповите во висококвалитетни филмови за само секунди. Можете лесно да го изберете сегментот што ви се допаѓа и да ги скратите видео клиповите со директно влечење и пуштање на покажувачот на глувчето за да ги лоцирате почетните и крајните точки.

За да додадете дополнителен полирање на вашите филмови, можете да вметнете транзиции помеѓу сцените; додадете аудио траки или нарации; примени преводи; исечете црни рабови или комерцијални логоа на вашите видеа; применувајте уметнички ефекти како што се стари филмски или мозаични ефекти; приспособете ги поставките за транспарентност на контрастот на осветленоста; објавете ги вашите ремек-дела на YouTube или споделете ги на Apple iPod/iPhones/Apple TV/PSP/PS3/PMP/Мобилни телефони/Xboxes/Zunes/Wiis/DSs - сето тоа од еден интерфејс кој е лесен за употреба!

И кога е време да се одморите од сета таа креативност? Нема проблем! Функцијата за автоматско исклучување значи дека штом ќе заврши снимањето на филмот - без разлика дали се работи за еден проект или повеќе проекти - 4Media Movie Editor автоматски ќе го исклучи вашиот компјутер, така што нема потреба да се грижите дали нешто ќе работи непотребно.

Конечно - но секако не и најмалку важно - 4Media Movie Editor за Mac обезбедува повеќејазични интерфејси на англиски германски германски француски поедноставен кинески традиционален кинески шпански шпански јапонски, па без разлика каде во светот се наоѓате, ќе има достапен интерфејс на јазик кој најмногу ви одговара!

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за уредување видео, тогаш не гледајте подалеку од 4Media Movie Editor за Mac!

Целосни спецификации
Издавач 4Media Software Studio
Страница на издавачи http://www.mp4converter.net
Датум на издавање 2012-05-11
Датум на додавање 2012-04-11
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 6.0.3.0703
Барања за ОС Mac OS X 10.5/Intel, Mac OS X 10.6/10.7/10.8
Барања Intel? processor; Mac OS X v10.5 - 10.6;512MB RAM;50MB free hard disk space for installation
Цена $39.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4678

Comments:

Најпопуларни