Rollercoaster Tycoon 3 Update for Mac

Rollercoaster Tycoon 3 Update for Mac 1.2 Rev A

Опис

Rollercoaster Tycoon 3 Update за Mac е игра која е дизајнирана да обезбеди извонредно и возбудливо искуство за гејмерите. Ова ажурирање е специјално дизајнирано да работи природно на Mac базирани на Интел, што значи дека ќе работи беспрекорно со вашиот систем без никакви проблеми со компатибилноста.

Едно од најзначајните подобрувања во ова ажурирање е поправка за падот што се случи при комуникација со iTunes за да се врати плејлистата „RCT3“. Овој проблем е решен, осигурувајќи дека ќе можете да уживате во непрекината игра без никакви неочекувани падови или прекини.

Друга забележителна карактеристика на ова ажурирање е можноста да се користат Cmd-Tab и Cmd-H во режим на цел екран за да се вклучите и излезете од играта. Ова го олеснува извршувањето на повеќе задачи од кога било досега додека играте Rollercoaster Tycoon 3, овозможувајќи ви брзо да се префрлате помеѓу различни апликации без да мора целосно да излезете од играта.

Генерално, ажурирањето на Rollercoaster Tycoon 3 за Mac нуди низа возбудливи функции и подобрувања кои сигурно ќе го подобрат вашето искуство со игри. Без разлика дали сте искусен гејмер или штотуку почнувате, ова ажурирање обезбедува се што ви треба за да уживате во повеќечасовна забава и забава на вашиот Mac компјутер.

Клучни карактеристики:

1. Мајчин поддршка за Mac базирани на Интел

2. Поправен пад при комуникација со iTunes

3. Можност за користење Cmd-Tab и Cmd-H во режим на цел екран

Компатибилност:

Ажурирањето на Rollercoaster Tycoon 3 за Mac е компатибилно со сите Mac компјутери базирани на Интел кои работат со macOS X v10.4 или понова верзија.

Инсталација:

За да го инсталирате ажурирањето на Rollercoaster Tycoon 3 за Mac, едноставно преземете го инсталаторот од нашата веб-локација и следете ги упатствата на екранот. Процесот на инсталација треба да трае само неколку минути, по што ќе бидете подготвени да започнете да играте!

Заклучок:

Ако барате ново возбудливо искуство за играње на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Update Rollercoaster Tycoon 3! Со својата домашна поддршка за системи базирани на Интел, подобрена стабилност благодарение на поправените грешки, како оние поврзани проблеми со комуникацијата со iTunes, како и додадената функционалност, како што е можноста за користење кратенки на тастатурата како Cmd-Tab и Cmd-H додека се репродуцира режим на цел екран - никогаш немало подобро време отколку сега за почеток! Па зошто да чекаме? Преземете денес!

Целосни спецификации
Издавач Aspyr Media
Страница на издавачи http://www.aspyr.com/
Датум на издавање 2011-11-22
Датум на додавање 2012-04-16
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија 1.2 Rev A
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC
Барања The RollerCoaster Tycoon 3 1.2 Rev A update requires Mac OS X 10.4 or later
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 64504

Comments:

Најпопуларни