iZip for Mac

iZip for Mac 3.3

Опис

iZip за Mac е моќен софтвер за компресија и шифрирање кој ви овозможува лесно да ги компресирате, обезбедувате и споделувате вашите датотеки со леснотија. Со најновата технологија за компресија и шифрирање вградена, iZip е совршено решение за секој што сака да управува со своите архиви на својот Mac.

Една од клучните карактеристики на iZip е неговата способност да зипува и отпакува датотеки користејќи го познатиот Пронаоѓач на Mac. Ова значи дека можете лесно да управувате со содржината на најчестите формати на архиви, како што се оние создадени од WinZip, WinRAR и други. Толку е лесно да се третираат архивските датотеки како отстранливо складирање, што можете да ги зачувате вашите документи директно во вашата zip-датотека или дури и да ги влечете и спуштите датотеките помеѓу архивите.

iZip е развиен од инженери посветени на Mac платформата и поради неговата цврста интеграција со оперативниот систем Mac, можете да уживате во непречено управување со вашите архиви. Ова значи дека можете лесно да пристапите до сите ваши архивирани датотеки од iZip без да морате да се префрлате помеѓу различни апликации.

Друга одлична карактеристика на iZip е неговата способност да шифрира датотеки користејќи моќна шифрирање AES. Ова ви овозможува да ги држите несаканите очи подалеку од вашите лични информации со шифрирање на вашите zip-датотеки користејќи ги моќните безбедносни карактеристики на iZip. Со до 256-битна AES zip шифрирање, неовластените корисници нема да можат да прегледаат некоја од вашите доверливи информации.

Покрај тоа, iZip исто така има цврста интеграција со брза и безбедна услуга за споделување датотеки - Files.com. Со само неколку кликања, можете безбедно да испраќате и примате датотеки меѓу вашите пријатели и колеги - дури и оние што работат со Windows или Linux.

Генерално, ако барате моќен софтвер за компресија и шифрирање за управување со сите ваши архиви на Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од iZip!

Преглед

iZIP Archiver е менаџер на архиви за Mac OS. Неговата сила е што ги поддржува сите најшироко користени формати на архиви (ZIP, ZIPX, RAR, TAR, TAR.GZ и 7ZIP) во пакет кој е лесен за употреба. iZIP Archiver се инсталира брзо и лесно.

Со iZIP Archiver, сите архиви се појавуваат како складирање што може да се отстрани, така што можете да зачувувате директно во нив, наместо подоцна да преместувате зачувана датотека. Можете да влечете и испуштате датотеки во и надвор од архивата. Можете да додадете шифрирање во архивата ако сакате да ја обезбедите, барајќи лозинка за пристап до содржината. Интерфејсот е едноставен. За да креирате архива, можете да го користите волшебникот за архива iZIP, кој ве води низ чекорите за создавање архива и додавање безбедност. Можете исто така да го поставите нивото на споделување и да имате споделена и достапна архива преку веб-страница (потребна е сметка).

iZIP Archiver е бесплатна апликација и бидејќи се справува со речиси секој формат на архива на датотеки што ќе го сретнете, тоа е примамливо преземање. Немавме проблеми со iZIP Archiver за време на нашето тестирање, но прилично брзо се изморивме од волшебникот. Сепак, идеалот за ракување со архивите како отстранлив медиум е корисен за многу цели. Немавме проблеми со iZIP Archiver при нашето тестирање.

Целосни спецификации
Издавач T-bone
Страница на издавачи http://www.prayerreminder.com
Датум на издавање 2017-12-06
Датум на додавање 2017-12-06
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 3.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 74780

Comments:

Најпопуларни