SWF Encrypt for Mac

SWF Encrypt for Mac 7.0

Опис

SWF Encrypt for Mac: Крајното решение за заштита на вашите Flash датотеки

Ако сте програмер или дизајнер кој работи со Adobe Flash, знаете колку е важно да го заштитите вашиот Actionscript код од кражба или обратно инженерство. SWF Encrypt 7.0 е ултимативното решение за шифрирање и замаглување на вашите Flash-датотеки, што го прави практично невозможно да се хакираат.

SWF Encrypt 7.0 е дизајниран специјално за Adobe Flash 8, 9, 10 и 11 SWF-датотеки за да го заштити вашиот Actionscript од потенцијални хакери! Со своите напредни опции за шифрирање и густите техники за замаглување на ActionScript, SWF Encrypt ќе го чува вашиот важен Actionscript код од декомпајлери и техники за обратно инженерство!

Заштитете ги вашите ресурси на SWF

SWF Encrypt 7.0 е ажуриран со Напредни опции за шифрирање, вклучително и можност за шифрирање на ресурсите на SWF како што се слики, симболи, графики и аудио датотеки! Оваа функција моментално е достапна само на Windows, но обезбедува дополнителен слој на заштита за вашите вредни ресурси.

Работи со Flash и Flex

SWF Encrypt 7.0 е ажуриран за да обезбеди шифрирање и замаглување за Flash 11 SWF-датотеки создадени со Flash CS5.5, Flex & Flash Builder. Тоа е единствената алатка за шифрирање што обезбедува замаглување за Actionscript 3.0.

Густа замаглување на ActionScript

Нашата техника за шифрирање и замаглување користи уникатни алгоритми за да ги заштити вашите SWF и да стави заклучување на вашиот Actionscript код, дури и ако се наоѓа во вгнездени симболи кои обично се лесни цели на обичните декомпајлери.

Компатибилност со Windows и Mac OSX

Без разлика дали работите на Windows или Mac OSX платформи, можете да уживате во истото ниво на безбедност што го обезбедуваат напредните опции за шифрирање на SWF Encrypt и техниките за замаглување на густи скрипти за акција.

Пристап до командната линија (*Само за Windows)

За брзо шифрирање на повеќе проекти преку пристап до командната линија (достапна само на Windows), користете ја нашата најнова верзија на SWF шифрирање која ја вклучува и оваа функција!

Во заклучок,

Ако сакате мир на умот знаејќи дека никој не може да ги украде или да ги промени вашите вредни флеш-датотеки, тогаш не гледајте подалеку од нашиот софтвер - „SWfEncrypt“. Со своите напредни функции како опција за шифрирање на ресурси (моментално достапна само на Windows), компатибилност на различни платформи (windows/mac osx), техника за замаглување на густа скрипта со дејство користејќи уникатни алгоритми итн., овој софтвер нуди неспоредлива заштита од обиди за хакирање со тоа што ги одржува сите чувствителни безбедни податоци од љубопитните очи!

Целосни спецификации
Издавач Amayeta
Страница на издавачи http://www.amayeta.com
Датум на издавање 2012-04-22
Датум на додавање 2012-04-22
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 7.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена $150.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 214

Comments:

Најпопуларни