ProofPlus - Indesign Plugin for Mac

ProofPlus - Indesign Plugin for Mac 1.0

Mac / MetaDesign Solutions / 95 / Целосни спецификации
Опис

ProofPlus - Indesign приклучок за Mac: врвното решение за испраќање е-пошта и документирање

Дали сте професионалец во InDesign кој бара сигурен и ефикасен начин за испраќање е-пошта директно од вашиот работен простор? Дали сакате лесно да додавате водени жигови на вашите документи и да ја контролирате нивната транспарентност, големина и позиција? Не гледајте подалеку од ProofPlus - Indesign Plugin за Mac.

ProofPlus е моќен приклучок кој додава функции за испраќање е-пошта на вашиот Adobe InDesign CS Suite. Со неговиот кориснички интерфејс, можете да прикачувате и испраќате вообичаени формати на датотеки како pdf, jpeg, eps, меѓу другите. Но, тоа не е се. ProofPlus исто така ви овозможува да додавате водени жигови на вашите документи на InDesign со само неколку кликања.

Ајде внимателно да ги разгледаме карактеристиките на ProofPlus:

Решение за е-пошта

Испраќањето е-пошта директно од работниот простор на InDesign никогаш не било полесно. Со ProofPlus, можете да го направите тоа со само неколку кликања. Нема потреба прво да се префрлате помеѓу апликации или да зачувувате датотеки на вашиот компјутер. Едноставно изберете го документот што сакате да го испратите како прилог на е-пошта и притиснете „испрати“. Тоа е толку едноставно.

Докажување документи и додавање на водени жигови

ProofPlus делува повеќе од решение за е-пошта за професионалците на InDesign. Можете лесно да додавате водени жигови на вашите документи со само неколку кликања. Контролирајте го нивото на транспарентност на сликите со воден жиг, релативната големина на сликата воден печат и нивната позиција во документот.

Автоматизирајте го целиот процес

Дали се наоѓате себеси како испраќате слични пораки одново и одново? Заштедете време со автоматизирање на процесот со ProofPlus. Можете да ги преддефинирате линиите на темата, текстот на телото, прилозите (вклучувајќи изборни водени жигови), адресите на примачите - сè! Само поставете го еднаш и дозволете ProofPlus да ја заврши целата работа за вас.

Други верзии: CS4, CS5, CS5.5

Без разлика која верзија на Adobe InDesign CS Suite ја користите - без разлика дали е CS4 или CS5 или дури 5.5 - ние ве покриваме! Нашиот приклучок е компатибилен со сите овие верзии, така што секој може да ужива во неговите придобивки.

Поддршка на оперативниот систем: Mac OSX 10.x

Без разлика дали користите Mac OSX 10.x или повисоки верзии како Mac OSX8., нашиот приклучок работи беспрекорно на сите овие оперативни системи без никакви проблеми!

Симни сега!

Подготвени сте да ја искористите оваа моќна алатка? Преземете сега од нашата веб-локација на http://www.metadesignsolutions.com/products/downloads.php. Ако има какви било прашања или предлози во врска со нашиот производ, слободно контактирајте не на [email protected].

Во заклучок,

Ако испраќањето е-пошта директно од работниот простор на Adobe Indesign е она што го олеснува животот, тогаш додавањето на функцијата за воден печат го прави и побезбеден! И ако автоматизацијата заштедува време, тогаш зошто да не ја искористите? Сите овие карактеристики се достапни во едно единствено пакување наречено „Proofplus“. Затоа преземете сега и направете го животот поедноставен и безбеден!

Целосни спецификации
Издавач MetaDesign Solutions
Страница на издавачи http://metadesignsolutions.com/home.php
Датум на издавање 2011-12-20
Датум на додавање 2012-04-30
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.5 Intel/PPC, Mac OS X 10.6/10.7/10.8
Барања No
Цена $49.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 95

Comments:

Најпопуларни