Amazon Cloud Drive for Mac

Amazon Cloud Drive for Mac 0.03.28

Опис

Amazon Cloud Drive за Mac е моќен интернет софтвер кој ви овозможува лесно да ги прикачувате вашите фотографии, документи, видеа и други датотеки на облакот. Со овој софтвер, можете да влечете и испуштате датотеки и папки на иконата на Cloud Drive или да кликнете со десното копче на која било датотека или папка и да ја испратите директно до Amazon Cloud Drive.

Една од најдобрите карактеристики на Amazon Cloud Drive за Mac е неговата способност да извршува поставувања и преземања во заднина. Ова значи дека можете да продолжите да го користите вашиот компјутер како што би сакале вообичаено, без да се грижите дека ќе ги изгубите вашите податоци доколку има рестартирање или изгубени интернет-врски.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да паузира и да продолжи со прикачувањата во секое време. Ова значи дека ако треба да се одморите од прикачувањето датотеки, можете едноставно да го паузирате и да продолжите подоцна кога ќе ви биде погодно.

Покрај тоа, преземањето на една или повеќе датотеки од Cloud Drive е исто така лесно со овој софтвер. Можете да изберете повеќе датотеки одеднаш и да ги преземете сите со само неколку кликања.

Генерално, Amazon Cloud Drive за Mac е одличен избор за секој кој има потреба од сигурно решение за складирање облак. Без разлика дали сакате да складирате лични фотографии или важни деловни документи, овој софтвер има сè што ви е потребно за да ги зачувате вашите податоци безбедни и безбедни во облакот.

Целосни спецификации
Издавач Amazon.com
Страница на издавачи http://www.amazon.com
Датум на издавање 2012-05-02
Датум на додавање 2012-05-02
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 0.03.28
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 3275

Comments:

Најпопуларни