VPN Server Configurator for Mac

VPN Server Configurator for Mac 1.5

Mac / GreenWorldSoft / 2175 / Целосни спецификации
Опис

VPN Server Configurator за Mac е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува пристап до вашиот Mac или LAN од каде било во светот со само неколку кликања. Со овој софтвер, можете да воспоставите безбедна врска помеѓу вашиот компјутер и другите уреди преку интернет користејќи само домашни услуги на Mac.

Процесот на поставување е брз и лесен, за да се заврши не повеќе од две минути. Не треба да се регистрирате на која било облак услуга или слична платформа, што го прави идеално решение за оние кои ја ценат нивната приватност и безбедност.

Една од истакнатите карактеристики на конфигураторот на VPN сервер е неговата способност да обезбеди пристап до вашиот Mac или LAN дури и ако имате динамична јавна IP адреса. Ова значи дека можете да поврзете повеќе уреди истовремено без никакви проблеми.

Откако ќе ја конфигурирате врската, можете да излезете од апликацијата и да продолжите да користите далечински пристап до вашиот Mac или LAN. Ова го прави неверојатно погодно за корисниците на кои им е потребен постојан пристап до нивните датотеки и податоци додека се во движење.

Апликацијата го конфигурира и активира домашниот VPN сервер на macOS X, овозможувајќи ви целосна контрола над неговиот статус. Можете да прикажувате информации како активни конекции, статус на VPN сервер (вклучено/исклучено), детали за јавна IP адреса, како и детални информации за активните врски.

Дополнително, инсталирањето на VPN Client Configurator ја елиминира потребата за запомнување на лозинки и приватни клучеви при конфигурирање на врски со VPN сервери. Едноставно зачувајте ги конфигурациските датотеки во VPN Server Configurator, испратете ги преку е-пошта или други средства за комуникација; потоа отворете ги во VPN Client Configurator пред да кликнете на копчето „Креирај VPN“ - voila! Вашиот Mac е подготвен за поврзување!

Вреди да се напомене дека овој софтвер не треба да се користи на серверите macOS X поради проблеми со компатибилноста.

Севкупно, ако барате лесно за користење мрежно решение кое обезбедува безбедни можности за далечински пристап без да се загрози приватноста или безбедносните грижи - не гледајте подалеку од VPN Server Configurator за Mac!

Целосни спецификации
Издавач GreenWorldSoft
Страница на издавачи http://www.greenworldsoft.com/
Датум на издавање 2012-05-05
Датум на додавање 2012-05-05
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Далечински пристап
Верзија 1.5
Барања за ОС Mac OS X 10.6/10.7
Барања None
Цена $9
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2175

Comments:

Најпопуларни