VPN Client Configurator for Mac

VPN Client Configurator for Mac 1.3

Mac / GreenWorldSoft / 1463 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате сигурен и безбеден начин да го поврзете вашиот Mac со VPN сервер, не гледајте подалеку од VPN Client Configurator за Mac. Овој моќен мрежен софтвер го олеснува конфигурирањето на вашата врска без потреба од лозинки или приватни клучеви.

Со VPN Client Configurator, можете да ја зачувате вашата конфигурациска датотека во конфигураторот на серверот VPN и да ја испратите преку е-пошта. Откако ќе ја примите, едноставно отворете ја датотеката во клиентот за конфигуратор на VPN и кликнете на „Креирај VPN“ - тоа е сè што треба! Вашиот Mac ќе биде подготвен за безбедно и сигурно поврзување со серверот VPN.

Една од клучните придобивки од користењето на овој софтвер се неговите напредни безбедносни карактеристики. Конфигурациската датотека е шифрирана со помош на шифрирање AES256 - еден од најбезбедните методи за шифрирање достапни на Mac OS. Ова значи дека можете да бидете сигурни дека секоја информација пренесена преку е-пошта ќе остане целосно безбедна.

Но, безбедноста не е единствената придобивка од користењето на овој софтвер. Исто така, нуди низа други функции дизајнирани да го направат поврзувањето со VPN сервер што е можно полесно. На пример, поддржува повеќе конфигурации, така што можете лесно да се префрлате помеѓу различни сервери или поставки во зависност од вашите потреби.

Покрај тоа, овој софтвер е неверојатно лесен за користење. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, дури и ако имате мало искуство со вмрежување или рачно конфигурирање на врски. И ако наидете на какви било проблеми или имате прашања за тоа како да користите одредени функции, нашиот тим за поддршка е секогаш достапен да ви помогне.

Севкупно, ако барате ефикасен и сигурен начин за безбедно и лесно поврзување на вашиот Mac со сервер за виртуелна приватна мрежа (VPN) – без разлика дали сте дома или на работа – тогаш не гледајте подалеку од VPN Client Configurator за Mac!

Целосни спецификации
Издавач GreenWorldSoft
Страница на издавачи http://www.greenworldsoft.com/
Датум на издавање 2012-05-05
Датум на додавање 2012-05-05
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Далечински пристап
Верзија 1.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 1463

Comments:

Најпопуларни