ConceptDraw Office for Mac

ConceptDraw Office for Mac 2.0

Mac / Computer Systems Odessa / 810 / Целосни спецификации
Опис

ConceptDraw Office за Mac е моќен деловен софтвер кој нуди сеопфатен пакет алатки за да им помогне на работниците со знаење да ја насочат својата секојдневна работа и да го организираат протокот на информации во деловниот процес. Овој софтвер е дизајниран да се грижи за бизниси од сите големини, што го прави идеално решение за малите и големите претпријатија.

Во основата на ConceptDraw Office е револуционерната технологија InGyre развиена од CS Odessa. Оваа технологија цврсто ги интегрира апликациите во ConceptDraw Office во едно беспрекорно и интерактивно деловно решение, обезбедувајќи им на корисниците неспоредливо ниво на ефикасност и продуктивност.

Ајде внимателно да ја разгледаме секоја апликација вклучена во ConceptDraw Office:

ConceptDraw MINDMAP - Алатка за мапирање на умот и деловна продуктивност

ConceptDraw MINDMAP е интуитивна алатка за мапирање на умот што им помага на корисниците да ги визуелизираат идеите, концептите, плановите и стратегиите. Со неговиот лесен за користење интерфејс, корисниците можат брзо да креираат умствени мапи кои ги доловуваат нивните мисли и идеи. Софтверот доаѓа и со различни шаблони кои можат да се приспособат според специфичните потреби.

Една од клучните карактеристики на ConceptDraw MINDMAP е неговата способност беспрекорно да се интегрира со други апликации во рамките на ConceptDraw Office. Корисниците можат лесно да ги извезуваат своите умствени мапи како проектни планови или презентации користејќи други апликации како ConceptDraw PROJECT или PRO.

ConceptDraw PROJECT - Софтвер за управување со проекти

ConceptDraw PROJECT е моќен софтвер за управување со проекти кој им помага на бизнисите ефикасно да планираат проекти од почеток до крај. Софтверот обезбедува алатки за креирање Gantt графикони, временски линии, графикони за распределба на ресурси, извештаи за анализа на критична патека, меѓу другото.

Со својот интуитивен интерфејс и множество робусни функции, ConceptDraw PROJECT им олеснува на проект-менаџерите да го следат напредокот во задачите доделени на членовите на тимот додека ги одржуваат сите во распоред. Софтверот исто така им овозможува на корисниците беспрекорно да увезуваат податоци од датотеките на Microsoft Project.

Concept Draw PRO - Професионална апликација за бизнис графика

Concept Draw PRO е професионална графичка апликација дизајнирана специјално за бизниси кои сакаат брзо да креираат висококвалитетни дијаграми. Со својата обемна библиотека на претходно изградени шаблони кои се движат од дијаграми на текови и организациски графикони преку мрежни дијаграми до планови на подот или инженерски шеми - оваа апликација има се што ви треба!

Апликацијата е опремена со напредни алатки за цртање како што се Bezier кривите кои ви овозможуваат целосна контрола врз формите на вашите дизајни без да ја жртвувате прецизноста или точноста при креирање сложени форми како криви или лакови! Дополнително – достапни се многу вградени симболи за да не се грижите да ги најдете на друго место на интернет!

Заклучок:

Како заклучок – ако барате се-во-едно решение кое ќе ви помогне да ги насочите вашите секојдневни работни процеси додека ги зголемувате нивоата на продуктивност низ вашата организација, тогаш не гледајте подалеку од Concept Draw Office! Со својата револуционерна технологија InGyre која цврсто ги интегрира сите три апликации во едно беспрекорно искуство - овој пакет има сè што им е потребно на работниците со знаење кои сакаат пристап не само до одлични алатки за дизајн, туку и до моќни способности за управување со проекти!

Целосни спецификации
Издавач Computer Systems Odessa
Страница на издавачи http://www.conceptdraw.com/
Датум на издавање 2012-05-12
Датум на додавање 2012-05-12
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за соработка
Верзија 2.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Mac OS X 10.4.10 - 10.6
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 810

Comments:

Најпопуларни