RandomExtra for Mac

RandomExtra for Mac 3.0

Mac / Alloc Software / 583 / Целосни спецификации
Опис

RandomExtra за Mac е моќна алатка која ви помага да управувате со вашите Screen Savers. Ако сте уморни од истите стари заштитници на екранот или ако сакате да имате поголема контрола врз тоа кои скрин сејвери се прикажуваат на вашиот Mac, тогаш RandomExtra е совршеното решение за вас.

Со RandomExtra, можете да активирате или деактивирате кој било од вашите инсталирани чувари на екранот со само неколку кликања. Повеќе не треба да бришете модули од различни директориуми за заштитници на екранот – наместо тоа, можете да контролирате сè со интерфејсот на RandomExtra кој е лесен за употреба.

Една од најдобрите карактеристики на RandomExtra се неговите четири режими за избор. Првиот режим е Pure Random, кој автоматски избира модул кога ќе започне заштитникот на екранот. Вториот режим е Случаен со приоритет, кој им дава на модулите со повисок приоритет повеќе шанси да бидат избрани. Третиот режим е Еден по еден, кој осигурува дека ниту еден заштитник на екран не може да се избере двапати додека не заврши циклусот. Конечно, тука е и Основниот црн режим - ова едноставно ви прикажува црн екран кога ќе започне заштитникот на екранот.

Друга одлична карактеристика на RandomExtra е рекордот за броење на избор. Ова го прикажува последниот одбран заштитник на екранот и ви овозможува лесно да го изберете и деактивирате со еден клик доколку е потребно.

Некои заштитници на екранот се „моќни“ и може да го замрзнат вашиот Mac - но со информациите на RandomExtra за последниот избран чувар на екранот, лесно е да се тестираат избраните заштитници на екранот и да се избегнат какви било потенцијални проблеми.

Генерално, ако барате лесен начин да управувате со вашите Screen Savers на Mac OS X без да морате рачно да бришете датотеки или да се грижите за проблемите со замрзнување предизвикани од одредени модули - тогаш не гледајте подалеку од RandomExtra!

Целосни спецификации
Издавач Alloc Software
Страница на издавачи http://allocsoft.com
Датум на издавање 2012-05-14
Датум на додавање 2012-05-14
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Скринсејвери
Верзија 3.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 583

Comments:

Најпопуларни