Scratch DJ Academy MIX for Mac

Scratch DJ Academy MIX for Mac 1.2.24

Mac / Scratch Music Group / 3682 / Целосни спецификации
Опис

Scratch DJ Academy MIX за Mac е моќна и интуитивна софтверска апликација која ви овозможува да учите, мешате и создавате музика исто како професионален диџеј. Без разлика дали сте амбициозен диџеј кој сака да ги унапреди своите вештини или искусен професионалец кој има потреба од софистицирана алатка за усовршување на вашата игра, Scratch DJ Academy MIX има сè што ви треба за да создадете висококвалитетни миксови кои ќе го поттикнат вашето вежбање или ќе го размрдаат вашето следно. Куќна забава.

Со Scratch DJ Academy MIX, можете лесно да ги мешате вашите плејлисти и да додавате ефекти за гребење исто како професионален диџеј. Софтверот располага со водечки во индустријата алгоритми BPM Detection и Key Detection кои автоматски ги откриваат темпото и клучот на секоја песна во вашата плејлиста. Ова го олеснува усогласувањето на ритамите помеѓу песните за беспрекорни транзиции.

Покрај совпаѓањето со ритам, Scratch DJ Academy MIX вклучува и напредни функции за хармонично мешање што ви овозможуваат да мешате песни со различни копчиња заедно без никаква дисонанца. Ова се постигнува преку најсовремените алгоритми за истегнување на времето што го прилагодуваат темпото на секоја песна за да се совпаѓаат совршено.

За да ви помогне брзо да пронајдете компатибилни песни, Scratch DJ Academy MIX вклучува совети за плејлисти кои ги истакнуваат сите компатибилни песни користејќи совпаѓање со BPM и Key. Можете исто така да ја прилагодите должината на секоја мешавина со користење на претходно поставени точки за мешање или со рачно прилагодување на поставките за должина.

Една од најимпресивните карактеристики на Scratch DJ Academy MIX е неговото визуелно усогласување на клиповите со брановидни форми. Ова ви овозможува да видите точно каде паѓа секој ритам во секоја песна за да можете да направите прецизни прилагодувања по потреба. Можете исто така да ги автоматизирате контролите за јачина на звук, EQ и темпо за уште поголема контрола врз вашите миксови.

Откако ќе создадете мешавина која е совршена за вашите потреби, едноставно зачувајте ја во софтверот или извезете ја како MP3-датотека за да можете да ја репродуцирате на кој било уред или да ја споделите со пријателите онлајн.

Генерално, ако барате возбудлива софтверска апликација која ќе ги однесе вашите вештини за мешање музика до нови височини, не гледајте подалеку од Scratch DJ Academy MIX за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Scratch Music Group
Страница на издавачи http://www.sdamix.com
Датум на издавање 2012-02-01
Датум на додавање 2012-05-31
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 1.2.24
Барања за ОС Mac OS X 10.5/Intel, Mac OS X 10.6/10.7/10.8
Барања 150 MB free hard drive space and 1 GB of RAM or higher (2 GB recommended) MIX! only supports Intel-based Mac computers
Цена $49.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3682

Comments:

Најпопуларни