Adobe Encore CS6 for Mac

Adobe Encore CS6 for Mac 6.0.1

Mac / Adobe Systems / 21098 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате моќен видео софтвер кој може да ви помогне лесно да креирате ДВД-а, Blu-ray-дискови и веб-ДВД-а, тогаш Adobe Encore CS6 е совршено решение за вас. Овој 64-битен софтвер е дизајниран да им обезбеди на корисниците сеопфатен сет на алатки и функции кои им овозможуваат брзо и лесно да креираат видеа со професионален квалитет.

Со Adobe Encore CS6, можете да ги испраќате вашите проекти на Adobe Premiere Pro директно на Encore без рендерирање. Ова значи дека можете да заштедите време и напор со избегнување на потребата да ги рендерирате вашите проекти пред да ги увезете во Encore. Откако вашиот проект е во Encore, можете да користите дијаграми на текови за да ја дефинирате и прегледате нивната навигација. Ова ви го олеснува создавањето интерактивни менија и копчиња што им овозможуваат на гледачите беспрекорно да се движат низ вашите видеа.

Една од најдобрите работи за Adobe Encore CS6 е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, што им го олеснува брзото започнување дури и на почетниците. Интерфејсот е интуитивен и јасен, овозможувајќи им на корисниците пристап до сите алатки што им се потребни без да мора да се движат низ сложените менија или опции.

Друга одлична карактеристика на Adobe Encore CS6 е неговата поддршка за повеќе формати. Без разлика дали работите со видео снимки со стандардна дефиниција или со висока дефиниција, овој софтвер ве опфати. Можете да увезете широк опсег на формати на датотеки во програмата, вклучувајќи AVI, MPEG-2/4, H264/AVC, QuickTime MOV (вклучувајќи HDV), WMV (само за Windows), DV/DVCAM/DVCPro (25/50), FLV /F4V датотеки од Flash Video сервери како YouTube или Vimeo.

Покрај поддршката за повеќе формати, Adobe Encore CS6 нуди и низа напредни функции што го прават идеален избор за професионални видеографи и филмаџии. На пример:

- Динамичка врска: со интеграцијата на Dynamic Link помеѓу Premiere Pro CC и After Effects CC, промените направени во една апликација автоматски се рефлектираат во друга.

- Преводи: Додајте песни со преводи користејќи популарни формати на датотеки со преводи како SRT и STL.

- Затворени титлови: Создавајте затворени титлови користејќи популарни формати на датотеки на титлови како SCC и MCC.

- Обележувачи на поглавја: Додајте маркери за поглавја во одредени точки во вашата временска рамка за видео за гледачите лесно да можат да скокаат помеѓу деловите.

- Шаблони за мени: изберете од десетици претходно дизајнирани шаблони за мени или приспособете ги сопствените користејќи слоеви на Photoshop.

- Авторизација на Blu-ray Disc: Креирајте висококвалитетни Blu-ray дискови комплетирани со интерактивни менија и копчиња.

Генерално, ако барате моќен, но сепак лесен за користење видео софтвер кој ви овозможува брзо и лесно да креирате ДВД-а, Blu-ray-дискови и веб-ДВД со професионален квалитет на Mac OS X платформата, тогаш не гледајте подалеку од Adobe encore cs6 . Со својот сеопфатен сет на алатки, форуми за поддршка на заедницата и одличниот тим за услуги на клиентите зад себе - оваа програма ќе ви помогне да ги подигнете вашите вештини за видео продукција на неколку степени!

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2012-06-02
Датум на додавање 2012-06-02
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 6.0.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена $42.49
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 21098

Comments:

Најпопуларни