Binreader for Mac

Binreader for Mac 1.0b1

Опис

Binreader за Mac: The Ultimate NZB Download Manager

Дали сте уморни од користење на комплицирани менаџери за преземање кои бараат многу техничко знаење? Дали сакате едноставно и едноставно решение за преземање на вашите омилени датотеки од Usenet? Не гледајте подалеку од Binreader за Mac, врвниот NZB менаџер за преземање.

Binreader е дизајниран да биде лесен за користење, со интерфејс без глупости кој ви овозможува брзо и лесно да ги најдете и преземате датотеките што ви се потребни. Без разлика дали сте нов во Usenet или искусен корисник, Binreader има сè што ви треба за да започнете.

Трча насекаде

Една од најдобрите работи за Binreader е тоа што работи на сите главни оперативни системи. Без разлика дали користите Windows, MacOS X или Linux, постои верзија на Binreader што ќе работи за вас. Ова значи дека без разлика кој компјутер или уред го користите, Binreader ќе биде тука да ви помогне.

UNRAR & PAR

Binreader е исто така способен да ракува со RAR и PAR2 датотеки. Ова значи дека дури и ако вашите преземања се поделени на повеќе делови или компресирани во архиви, Binreader сè уште може лесно да се справи со нив. Нема да морате да се грижите за рачно извлекување датотеки или справување со нецелосни преземања - Binreader се грижи за сè за вас.

Стриминг

Друга одлична карактеристика на Binreader е неговата способност да ги прегледува медиумските датотеки додека се преземаат. Ова значи дека ако преземате видео или аудио датотека, на пример, можете да почнете да гледате или слушате пред да заврши преземањето на целата датотека. Ова заштедува време и го олеснува откривањето дали датотеката е она што го барате.

Безбедна

Безбедноста е секогаш важна кога станува збор за преземање датотеки од интернет. Затоа Binreader поддржува SSL шифрирање и IPv6 протоколи - две технологии дизајнирани специјално со безбедноста на ум. Со овие функции овозможени во менито за поставки, вашите преземања ќе бидат заштитени од љубопитните очи и потенцијалните хакери.

Заклучок

Како заклучок, ако едноставноста и леснотијата на користење се она што е најважно кога станува збор за избор на софтвер за управување со преземања на NZB, тогаш не гледајте подалеку од читач на корпи! Со својата меѓуплатформска компатибилност (Windows/MacOS/Linux), поддршката за архивите RAR/PAR2, како и прегледите на стриминг при преземањето, го прават овој софтвер вреден за размислување!

Целосни спецификации
Издавач Binreader
Страница на издавачи http://www.binreader.com/
Датум на издавање 2012-06-02
Датум на додавање 2012-06-02
Категорија Прелистувачи
Под категорија Читатели на вести и читачи на RSS
Верзија 1.0b1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8405

Comments:

Најпопуларни