Nakido Flag for Mac

Nakido Flag for Mac 3.18

Опис

Nakido Flag за Mac е моќен менаџер за поставување/симнување кој ви овозможува лесно споделување датотеки во мрежата Nakido. Оваа бесплатна услуга за хостирање и споделување датотеки базирана на веб е совршена за секој кој треба брзо и лесно да споделува големи датотеки.

Со Nakido Flag, можете да прикачувате и преземате датотеки од која било големина, што го прави идеален за споделување фотографии, видеа, музика, документи и многу повеќе. Без разлика дали треба да испратите голема датотека на пријател или колега или едноставно сакате да ги складирате вашите датотеки онлајн за лесен пристап од каде било во светот, Nakido Flag ве покрива.

Една од клучните карактеристики на Nakido Flag е неговата лесна употреба. Софтверот е дизајниран имајќи ја на ум едноставноста, па дури и ако не сте особено упатени во технологијата, ќе можете да го користите без никакви проблеми. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и јасен, што ви овозможува брзо да се движите низ различните опции и поставки.

Друга одлична карактеристика на Nakido Flag е неговата брзина. Благодарение на својата напредна технологија и оптимизираните алгоритми, овој софтвер може да пренесува датотеки со молскавична брзина. Без разлика дали поставувате или преземате датотека, нема да мора да чекате долго пред да биде завршена.

Покрај брзината и леснотијата на користење, Nakido Flag нуди и одлични безбедносни карактеристики. Сите поставени датотеки се шифрирани со помош на напредни алгоритми за шифрирање кои обезбедуваат вашите податоци да останат безбедни од љубопитните очи. Доколку е потребно, можете да поставите заштита со лозинка на поединечни датотеки или папки.

Едно нешто што го издвојува Nakido Flag од другите услуги за споделување датотеки е неговата интеграција со платформите за социјални медиуми како Facebook и Twitter. Со само неколку кликања, можете да ги споделите вашите поставени датотеки на овие платформи директно од самиот софтвер.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен менаџер за преземање/прикачување, кој нуди брзи брзини и одлични безбедносни карактеристики, истовремено овозможувајќи беспрекорна интеграција со платформите за социјални медиуми како Facebook и Twitter - тогаш не гледајте подалеку од Nakido Flag за Мек!

Целосни спецификации
Издавач Nakido
Страница на издавачи http://www.nakido.com
Датум на издавање 2012-06-06
Датум на додавање 2012-06-09
Категорија Интернет софтвер
Под категорија P2P и софтвер за споделување датотеки
Верзија 3.18
Барања за ОС Mac OS X 10.3/10.4/10.4 Intel/10.5/10.5 Intel/10.6/10.7/10.8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 702

Comments:

Најпопуларни