DotMatrix for Mac

DotMatrix for Mac 1.703

Mac / B-L-A-C-K-O-P / 5468 / Целосни спецификации
Опис

DotMatrix за Mac: Врвен софтвер за графички дизајн

Дали барате софтвер за графички дизајн кој може да ви помогне лесно да креирате прекрасни визуелни слики? Не гледајте подалеку од DotMatrix за Mac! Овој иновативен софтвер ги комбинира најдобрите карактеристики на Photoshop и PhotoBooth, притоа додавајќи уникатен пресврт што го издвојува од другите алатки за графички дизајн на пазарот.

Со DotMatrix, можете да ја ослободите вашата креативност и да произведувате привлечни дизајни кои ќе ги импресионираат вашите клиенти или публика. Без разлика дали сте професионален дизајнер или штотуку почнувате, овој софтвер е совршен за секој кој сака да создаде убава графика без да троши часови за учење комплицирани програми.

Значи, што го прави DotMatrix толку посебен? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики и способности.

Автоматизиран AndyWarholBot

Ако сте запознаени со работата на Енди Ворхол, тогаш ќе ви се допадне она што го нуди DotMatrix. Овој софтвер ви овозможува да креирате слики кои потсетуваат на иконскиот поп-арт стил на Ворхол. Со само неколку кликања, можете да ја трансформирате секоја фотографија во колоритно ремек дело кое изгледа како да е создадено од автоматизиран AndyWarholBot!

Фабрика за суперѕвезди

Со DotMatrix, ВИЕ сте суперѕвездата! Овој софтвер ВЕ става во контрола на креативниот процес. Не треба да сте експерт дизајнер за да ја користите оваа алатка - едноставно изберете ги вашите омилени фотографии и оставете DotMatrix да го направи останатото. Ќе се изненадите колку е лесно да се создадат прекрасни визуелни слики што ќе ги направат вашите пријатели и колеги љубоморни!

Компатибилност

DotMatrix работи одлично со G4/G5/Intel Mac кој работи со Tiger! Работи беспрекорно и со iSight (внатрешна или надворешна), како и со MiniDV firewire камери. Но, тука е најдобриот дел – дури и ако немате пристап до овие уреди, сепак можете да користите слики од вашиот мобилен телефон! Тоа значи дека нема ограничувања кога станува збор за создавање неверојатни графики со оваа алатка.

Платена опција за лиценца

Ако сакате уште поголема функционалност од DotMatrix, размислете за надградба на лиценца која се плаќа. Со оваа опција, можете да го користите излезот од DotMatrix како влез на камерата за Skype, Yahoo Messenger и PhotoBooth. Тоа е како да имате видео разговор во 1977 година - ретро и футуристички во исто време!

Заклучок

Како заклучок, ако барате иновативна алатка за графички дизајн што комбинира леснотија на користење со моќни карактеристики и способности - не гледајте подалеку од DotMatrix за Mac! Без разлика дали создава неверојатни визуелни слики за лични проекти или професионални презентации - овој софтвер има се што е потребно за да се постигне успех во која било индустрија која бара висококвалитетни алатки за создавање визуелна содржина достапни денес на пазарите ширум светот, како што е нашата веб-страница која нуди широк избор на игри и софтвери подеднакво еден покрив нè прави едношалтерски дестинација каде што корисниците брзо и лесно наоѓаат сè што им треба без мака или забуна

Преглед

DotMatrix за Mac ви овозможува да склопите голем број класични стилови и распореди кога фотографирате со веб камерата на вашиот Mac. Резултатот е голем број на многу забавни слики со многу кул изглед што може да се зачуваат и споделат подоцна или да се користат во апликацијата, во зависност од тоа дали ја имате бесплатната или платената лиценца. Иако интерфејсот е малку застрашувачки, на почетокот, сè што ќе ви треба е на еден екран, што на крајот го прави десктоп апликација во речиси мобилен стил, што е добра работа.

Кога ќе инсталирате DotMatrix, вашата веб камера ќе се активира и ќе го прикаже вашето лице на екранот со кој било активен филтер што сте го избрале. Има паѓачко мени под влезот на камерата со повеќе од дваесетина опции, вклучувајќи работи како ТВ од 70-тите, еден лист од 60-тите и портокаловите и зелените повратни информации. Резултатите изгледаат многу добро и бидејќи е на веб камерата, можете да се видите себеси во акција во секое време. Допрете го копчето за фотографија за да снимите неподвижна рамка или приспособете ги боите и поставките на матрицата лево пред да фотографирате. Интерфејсот е многу мазен и ви овозможува лесно да поставувате и фотографирате во голем број различни распореди со притискање на копче.

Ако уживате во апликациите за филтрирање фотографии за вашиот мобилен уред и секогаш посакувавте да го правите истото на вашиот Mac, тогаш DotMatrix е одлична апликација која ви овозможува да го правите токму тоа. Со бројни опции за филтрирање и прикажување слики, можете многу да се забавувате овде. Апликацијата е бесплатна, но со платената надградба можете да го користите видео излезот од DotMatrix во пораките на Skype - многу кул опција за надградба.

Целосни спецификации
Издавач B-L-A-C-K-O-P
Страница на издавачи http://b-l-a-c-k-o-p.com/
Датум на издавање 2012-06-17
Датум на додавање 2012-06-17
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 1.703
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.6 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Live camera input recommended for learning Genuine Macintosh or good PPC klone from the U.S.S.R. G4, G5 or Intel kompatible komputer brain Cameras supported: QuickTime vdig, including iSight external, Built-in iSight, Firewire MiniDV
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5468

Comments:

Најпопуларни