WorksWell for Mac

WorksWell for Mac 2.9.6

Mac / DrawWell Technologies / 80 / Целосни спецификации
Опис

WorksWell за Mac: Врвен софтвер за дигитални фотографии за креирање документи

Дали барате моќна алатка за создавање документи што може да ви помогне да дизајнирате PDF документи со одличен изглед со одлични графички способности и многу нови и корисни функции? Не гледајте подалеку од WorksWell за Mac, врвниот софтвер за дигитални фотографии што може да ги спои вашите податоци од iTunes за да направи етикети на ЦД, да создава извештаи, формулари, графикони, презентации и многу повеќе.

Со WorksWell, можете да ја ослободите вашата креативност и да создадете прекрасни документи што ќе ги импресионираат вашите клиенти или колеги. Без разлика дали треба да креирате брошура, флаер или билтен, WorksWell ве опфати. Неговиот интуитивен интерфејс го прави лесен за користење дури и ако немате претходно искуство во креирањето документи.

Една од најимпресивните карактеристики на WorksWell е неговата способност лесно да ракува со документи на повеќе страници. Можете да додадете онолку страници колку што ви треба и да ги организирате на кој било начин што сакате. Можете исто така да додавате слоеви на секоја страница и да групирате графички објекти во посложени форми.

Друга одлична карактеристика на WorksWell е неговиот систем на палети. Можете да го претворите секој документ во палета, така што неговата содржина е практично достапна за повторно користење во други документи. Ова ви овозможува да изградите сеопфатни библиотеки со лесни за употреба градежни блокови или да користите тематски палети што другите ги создале.

Но, она што навистина го издвојува WorksWell од другите софтвери за дигитални фотографии е неговата вградена способност за спојување. Со токените за спојување што се влечат на документот, податоците се заменуваат кога документот се печати. Изворите на податоци вклучуваат iTunes, iPhoto, Адресар и секвенци на броеви.

Замислете да можете да креирате персонализирани етикети на ЦД со само неколку кликања користејќи податоци од вашата iTunes библиотека! Или генерирање извештаи со ажурирани информации од вашиот адресар! Со способноста за спојување на WorksWell, сè е можно.

WorksWell нуди и многу други корисни функции како што се:

- Широк опсег на графички алатки, вклучувајќи форми, линии и текстуални полиња

- Приспособливи шаблони за разни видови документи

- Поддршка за повеќе формати на датотеки, вклучувајќи PDF датотеки

- Лесни опции за споделување преку е-пошта или социјални медиуми

Во заклучок,

Ако барате се-во-едно софтверско решение за дигитални фотографии што може да ви помогне да креирате документи со професионален изглед брзо и лесно, а истовремено нуди напредни графички способности и уникатна функционалност за спојување - не гледајте подалеку од WorksWell за Mac! Со оваа моќна алатка на дофат на раката – ништо не ве спречува да креирате неверојатна содржина денес!

Целосни спецификации
Издавач DrawWell Technologies
Страница на издавачи http://www.drawwell.com
Датум на издавање 2012-06-25
Датум на додавање 2012-06-25
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Менаџмент на медиуми
Верзија 2.9.6
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 80

Comments:

Најпопуларни