iScreensaver Designer for Mac

iScreensaver Designer for Mac 4.5.0.388

Опис

iScreensaver Designer за Mac е моќен и разноврсен прибор за уредување на заштитници на екранот со повеќе платформи кој им овозможува на корисниците да создаваат прекрасни скринсејвери и за Mac OS X и за Windows XP до 7. Со iScreensaver Designer, можете лесно да креирате сопствени заштитници на екранот користејќи различни формати на медиуми. вклучувајќи слики, датотеки QuickTime, MPEG и H.264 Movies, како и датотеки Adobe Flash (SWF).

Една од истакнатите карактеристики на iScreensaver Designer е неговиот моќен OpenGL мотор за анимација. Овој мотор ви овозможува лесно да креирате сложени анимации, давајќи им на вашите скринсејвери професионален изглед и чувство. Без разлика дали креирате едноставно слајдшоу или сложена 3D анимација, iScreensaver Designer ги има потребните алатки за да ја оживеете вашата визија.

Покрај неговите моќни способности за анимација, iScreensaver Designer вклучува и вграден инсталатор со една датотека. Овој инсталатер им олеснува на корисниците да ги инсталираат вашите скринсејвери на нивните компјутери без да се грижат за комплицираните процедури за инсталација или проблеми со компатибилноста.

Друга одлична карактеристика на iScreensaver Designer е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран имајќи ја на ум леснотијата на користење, што го прави достапен дури и за оние кои имаат мало искуство со софтверот за создавање скрин сејвер. Интуитивниот интерфејс ги води корисниците низ процесот чекор-по-чекор, осигурувајќи дека дури и почетниците можат да создадат прекрасни скринсејвери за кратко време.

Ако не сте сигурни дали iScreensaver Designer е вистинскиот за вас, нема потреба да се грижите - софтверот доаѓа со бесплатна пробна верзија која нема временско ограничување. Ова ви дава многу време да ги тестирате сите карактеристики и да видите дали ги задоволува вашите потреби пред да се посветите на купување на целосната верзија.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за создавање заштитник на екранот што работи и на Mac OS X и на Windows XP преку 7 платформи, тогаш не гледајте подалеку од iScreensaver Designer! Со својот интуитивен интерфејс и робустен сет на функции вклучувајќи поддршка за повеќе медиумски формати како што се Images QuickTime-датотеки MPEG H264 Филмови Adobe Flash SWF-датотеки заедно со OpenGL моторот за анимација, овој софтвер ќе ви помогне да ја подигнете вашата креативност уште повеќе!

Целосни спецификации
Издавач Xochi Media
Страница на издавачи http://xochi.com/
Датум на издавање 2012-06-27
Датум на додавање 2012-06-28
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Скринсејвери
Верзија 4.5.0.388
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC, Mac OS X 10.6/10.7/10.8
Барања None
Цена $100
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1408

Comments:

Најпопуларни