PrestaShop for Mac

PrestaShop for Mac 1.4.8.2

Опис

PrestaShop за Mac е моќно решение за е-трговија со отворен код кое е дизајнирано да им помогне на бизнисите од сите големини да ги зголемат приходите преку Интернет. Овој софтвер има освоено бројни награди, вклучувајќи ја и наградата за најдобра деловна апликација со отворен код во 2011 година, и секогаш е 100% бесплатен.

Една од клучните карактеристики на PrestaShop е неговата поддршка за повеќе портали за плаќање. Поддржува популарни портали за плаќање како што се Google checkout, PayPal, Payments Pro и Authorize.net преку API-и. Дополнително, повеќе портали за плаќање се достапни на веб-страницата на PrestaShop. Ова значи дека можете лесно да го интегрирате претпочитаниот портал за плаќање во вашата онлајн продавница без никакви проблеми.

Друга важна карактеристика на PrestaShop се неговите силни способности за оптимизација на пребарувачот (SEO). Софтверот е направен со оптимизација за да донесе повеќе посетители на вашата веб-страница и да ја зголеми вашата стапка на конверзија. Со PrestaShop, можете да ги оптимизирате страниците на вашите производи за пребарувачите со додавање мета-ознаки и описи, создавање пријателски URL-адреси и оптимизирање на слики.

PrestaShop нуди и низа опции за прилагодување за да одговараат на индивидуалните потреби. Софтверот може лесно да се прилагоди со помош на модули и шаблони достапни на официјалната веб-страница или форум. Над 100.000 успешни продавници ширум светот го користат овој софтвер бидејќи им обезбедува целосна контрола врз дизајнот и функционалноста на нивната онлајн продавница.

Корисничкиот интерфејс на PrestaShop е интуитивен и лесен за користење дури и за почетници кои немаат претходно искуство со платформи за е-трговија или алатки за веб развој. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за кодирање за да поставите онлајн продавница користејќи ја оваа платформа.

PrestaShop поддржува над 40 јазици надвор од кутијата, а англискиот, францускиот и шпанскиот имаат целосна поддршка во сите верзии на издавање. Ова им олеснува на бизнисите кои работат во различни земји да ја користат оваа платформа без да се грижат за јазичните бариери.

Како заклучок, ако барате сигурно решение за е-трговија кое нуди флексибилност, опции за прилагодување заедно со силни можности за оптимизација, тогаш не гледајте подалеку од Prestashop! Тоа е одличен избор за бизниси кои сакаат да го прошират својот досег на интернет додека ги одржуваат трошоците ниски бидејќи е потполно бесплатен!

Целосни спецификации
Издавач PrestaShop
Страница на издавачи http://www.PrestaShop.com
Датум на издавање 2012-07-12
Датум на додавање 2012-07-12
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за е-трговија
Верзија 1.4.8.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Барања Web Server (Apache 1.3, IIS 6), PHP 5.0, MySQL
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2786

Comments:

Најпопуларни