Leawo iAm Ringer for Mac

Leawo iAm Ringer for Mac 1.4.0

Mac / Leawo Software / 221 / Целосни спецификации
Опис

Leawo iAm Ringer за Mac е моќен и лесен за користење произведувач на рингтонови за iPhone кој им овозможува на корисниците на Mac да создаваат мелодии на M4R iPhone од речиси секој популарен видео или аудио формат, вклучувајќи AVI, MPEG, WMV, MP4, MP3, WMA, WAV, M4A и AAC. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, како што се модулацијата за зумирање и одзумирање на временската линија и прилагодувањето на ефектот Fade in & Fade, iAm Ringer го олеснува создавањето висококвалитетни мелодии кои се совршено приспособени на вашите преференции.

Една од клучните карактеристики на iAm Ringer е неговата способност да конвертира широк опсег на видео и аудио формати во рингтонови на iPhone M4R. Без разлика дали имате омилена песна или клип од филм што сакате да го користите како рингтон или едноставно сакате да создадете нешто ново од почеток користејќи различни медиумски датотеки во вашата iTunes библиотека, iAm Ringer ве покрива.

Друга одлична карактеристика на iAm Ringer е неговата способност да поставува ефекти за избледување и избледување за вашите мелодии. Ова ви овозможува да креирате похармонични мелодии кои беспрекорно се вклопуваат со остатокот од вашата музичка колекција. Можете исто така лесно да ја зголемите или намалите скалата на временската линија користејќи ги иконите за зумирање и одзумирање на временската линија за попрецизно уредување.

iAm Ringer нуди и прецизни опции за отсекување за да можете да изберете точно кој дел од влезната датотека сакате да биде вклучен во вашиот рингтон. Можете да поставите вредности во полињата Време на започнување и Време на завршување или да ја усвоите иконата Време на започнување и Време на завршување директно на аудио брановиот облик прикажан во програмата. Ако се работи за видео датотека со која работите, има дури и опција за прегледување пред да направите какви било уредувања.

Со брза брзина на креирање и одличен квалитет на излезот загарантиран кратко по започнувањето на процесот на креирање според барањата на корисниците; Leawo iAm Ringer гарантира дека создавањето прилагодени мелодии на iPhone никогаш не било полесно! Штом ќе завршите со креирањето на излезна датотека, автоматски ќе се отвори на iTunes правејќи го пристапот удобен без постојано кликање да барате излезни датотеки.

Севкупно, Leawo iAm Ringtone Maker е одличен избор доколку барате сеопфатно решение за создавање прилагодени мелодии за iPhone на Mac компјутери без да барате техничко знаење!

Целосни спецификации
Издавач Leawo Software
Страница на издавачи http://www.leawo.org/
Датум на издавање 2012-07-18
Датум на додавање 2012-07-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 1.4.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 221

Comments:

Најпопуларни