Leawo SWF Compressor for Mac

Leawo SWF Compressor for Mac 1.0.2.8

Mac / Leawo Software / 537 / Целосни спецификации
Опис

Leawo SWF Compressor за Mac е моќна и професионална Flash алатка која може да ги компресира SWF-датотеките од секаков вид како Flash банери, Flash слајд шоу, Flash анимации, Flash игри, Flash филмови и Flash проектор EXE итн. до 70% со најмал квалитет загуба. Обезбедува флексибилни режими за да ги компресирате SWF датотеките. Можете едноставно да изберете однапред дефинирана поставка или да ги приспособите сите параметри групирани во поставки за слика, форма, звук, видео и фонт.

SWF-датотеките се широко користени на веб-локациите; сепак тие можат да бидат прилично големи по големина што може да доведе до бавно време на вчитување и голема употреба на пропусен опсег. Ова е местото каде што Leawo SWF компресорот за Mac е корисен бидејќи ви овозможува да ги компресирате вашите SWF датотеки без да се загрози квалитетот.

Со своите напредни алгоритми за оптимизација, компресорот Leawo SWF ја прави вашата веб-страница лесна и брза со тоа што ја намалува големината на датотеката на вашите SWF до 70%. Ова значи дека вашата веб-страница ќе се вчита побрзо што ќе го подобри корисничкото искуство и ќе ги намали стапките на отскокнување.

Една од клучните карактеристики на Leawo SWF Compressor за Mac е неговата способност да ги поддржува сите верзии на Adobe Flash вклучувајќи ги CS3/CS4/CS5/CS5.5 и ActionScript 2.0/3.0 за да не мора да се грижите за проблеми со компатибилноста при увоз на датотеки во софтверот.

Софтверот исто така нуди повеќе поставки пред конверзија што ви овозможува или да изберете однапред дефинирана поставка за компресија или да ги приспособите сите параметри групирани во поставки за слика, форма, звук видео и фонт пред компресија, со што ќе ја реализирате едноставноста и вредноста дефинирана од корисникот.

Откако ќе ги приспособите параметрите за компресија според вашите потреби, можете да ги зачувате како нов профил во апликацијата, така што ќе биде исклучително полесно и побрзо да се компресираат датотеките со слична големина во иднина.

Leawo SWF компресорот за Mac исто така поддржува сериска обработка што значи дека корисниците можат да увезат повеќе SWF истовремено заштедувајќи време и енергија, додека сепак одржуваат одличен квалитет на излезот, благодарение на интелигентните алгоритми за оптимизација вградени во оваа програма кои посветуваат подеднакво внимание на големината и квалитетот на излезната датотека, кои нудат различни нивоа на квалитет на излезот по избор на корисниците

Концизниот интерфејс во комбинација со режимот на работа што е лесен за употреба го прави користењето на овој софтвер апсолутно лесно, дури и ако не сте технолошки такт!

Како заклучок, ако барате ефикасен начин за намалување на големината на датотеките без да се загрози квалитетот, тогаш не гледајте подалеку од моќната, но лесна за употреба алатка на Leawo - Leawo SWF Compressor за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Leawo Software
Страница на издавачи http://www.leawo.org/
Датум на издавање 2012-07-18
Датум на додавање 2012-07-18
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 1.0.2.8
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Supported OS: Mac OS X 10.5, 10.6, 10.7 Processor: 1 GHz or above Intel Processor RAM: 512MB RAM (1024MB or above recommended) Free Hard Disk: 60MB free hard disk space for installation Graphic Card: Super VGA (800x600) resolution, 16-bit graphics card or higher
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 537

Comments:

Најпопуларни