Dark Strokes: Sins Of The Fathers Collector's Edition for Mac

Dark Strokes: Sins Of The Fathers Collector's Edition for Mac 1.0

Опис

Dark Strokes: Sins Of The Fathers Collector's Edition за Mac е возбудлива игра која ќе ве однесе на незаборавно патување низ десеткуван град, каде што ќе комуницирате со неговите преостанати жители, ќе барате индиции и ќе ги олупите слоевите на застрашувачкиот натприродна мистерија. Оваа игра е совршена за оние кои сакаат авантуристички игри и сакаат да искусат извонредна приказна која ќе ги држи на работ од нивните седишта.

Приказната започнува со Итан Блек, млад човек чија идна невеста била грабната додека трепнеш од застрашувачка закана позната како Безлицата. Како Итан, мора да го водите низ овој десеткуван град додека тој бара индиции што ќе го доведат до неговата сакана Клер. На патот, ќе наидете на различни пречки и предизвици кои ќе ги тестираат вашите вештини и памет.

Еден од најимпресивните аспекти на колекторското издание на Dark Strokes: Sins Of The Fathers е неговата неверојатна графика. Играта се одликува со прекрасно изречени околини кои се и неверојатно убави и морничави во исто време. Од напуштени згради до темни улички, секоја локација во оваа игра е прецизно направена за да создаде извонредно искуство.

Покрај неверојатните визуелни елементи, колекторското издание на Dark Strokes: Sins Of The Fathers може да се пофали и со неверојатна саундтрак која совршено ја надополнува секоја сцена во играта. Без разлика дали станува збор за тензичен момент или откритие што го мачи срцето, музиката додава уште еден слој на емоции на оваа веќе привлечна приказна.

Како што напредувате низ Dark Strokes: Sins Of The Fathers Collector's Edition за Mac, ќе наидете на различни загатки и мини-игри кои ќе ги предизвикаат вашите вештини за решавање проблеми. Овие загатки се движат од едноставни сложувалки до посложени логички проблеми кои бараат внимателно размислување и внимание на деталите.

Едно нешто што вреди да се напомене за Dark Strokes: Sins Of The Fathers Collector's Edition е неговиот фактор за повторна репродукција. Дури и откако еднаш ќе ја завршите главната приказна, сè уште има многу скриени предмети и колекционерски предмети расфрлани низ секое ниво кои чекаат да бидат откриени. Ова значи дека играчите можат повторно да ги посетат нивоата што веќе ги завршиле повеќе пати без да се досадуваат или да се чувствуваат како да се повторуваат.

Севкупно, Dark Strokes: Sins Of The Fathers Collector's Edition за Mac е одлична авантуристичка игра со неверојатни визуелни слики, волшебна музика и предизвикувачка механика на игра што го прави уникатно гејмерско искуство не само за фановите, туку и за новодојденците!

Целосни спецификации
Издавач Macgamestore
Страница на издавачи http://www.macgamestore.com
Датум на издавање 2012-07-25
Датум на додавање 2012-07-25
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 227

Comments:

Најпопуларни