Bookdog for Mac

Bookdog for Mac 5.3.21

Mac / Sheep Systems / 7610 / Целосни спецификации
Опис

Bookdog за Mac: Крајната алатка за управување со обележувачи

Дали сте уморни од тоа да имате преполна колекција обележувачи? Дали ви е тешко да лоцирате одредени обележувачи кога ви се потребни? Ако е така, Bookdog за Mac е решението што го баравте. Овој моќен интернет софтвер им овозможува на корисниците да сортираат, увезуваат/извезуваат, мигрираат, потврдуваат, наоѓаат пренасочувања, пребаруваат и наоѓаат дупликати меѓу нивните збирки обележувачи во Safari, Firefox, Camino, Google Bookmarks, Delicious, OmniWeb Opera Shiira 2.x и Netscape Navigator.

Со напредните функции за управување со обележувачи на Bookdog за Mac на вашите прсти; организирањето на вашите обележувачи никогаш не било полесно. Со само неколку кликнувања на глувчето можете селективно да ја азбучете вашата колекција на обележувачи. Самата оваа функција може да заштеди часови време што инаку би биле потрошени за рачно сортирање на стотици или дури илјадници обележувачи.

Увезувањето и извозот на вашите обележувачи е исто така лесно со Bookdog за Mac. Можете лесно да ја префрлите целата колекција на обележувачи од еден прелистувач на друг или дури и од еден компјутер на друг. Ова го олеснува одржувањето на сите ваши важни врски организирани и достапни без разлика каде се наоѓате.

Мигрирањето на колекциите на обележувачи никогаш не било полесно отколку со функцијата за распоред на Bookdog за Mac со помош на Apple's Automator. Со овозможена оваа функција; корисниците можат да закажуваат редовни миграции помеѓу прелистувачите или компјутерите без никаква рачна интервенција.

Пронаоѓањето дупликати меѓу големите збирки обележувачи е исто така едноставно со моќните можности за пребарување на Bookdog за Mac. Корисниците можат брзо да идентификуваат дупликат врски и да ги отстранат од нивните колекции за само секунди.

Во прилог на овие карактеристики; Bookdog for Mac вклучува и напредни алатки за проверка кои им овозможуваат на корисниците брзо и лесно да ја проверат валидноста на нивните врски. Наоѓањето скршени врски никогаш не било поедноставно отколку со оваа софтверска алатка при рака.

Друга одлична карактеристика вклучена во овој софтверски пакет е можноста за брзо наоѓање пренасочувања во обележаните страници. Ова значи дека ако врската на една страница ги пренасочува посетителите на друго место; корисниците ќе можат веднаш да го идентификуваат ова пренасочување без да мора рачно да кликнуваат на повеќе страници.

Конечно; пристапот до мрежни Mac или дискови за резервни копии што содржат колекции на обележувачи е без напор благодарение на интуитивниот интерфејс обезбеден од Bookdog за Mac. Корисниците можат без напор да пристапуваат до сите нивни важни врски, без разлика каде се складирани на нивните мрежни уреди или резервни дискови.

Во заклучок; ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да ги организирате сите аспекти поврзани конкретно со управувањето со содржини базирани на интернет, како што се веб-страниците, тогаш не гледајте подалеку од книга куче! Со својот широк опсег на функции дизајнирани специјално околу управувањето со онлајн содржини како веб-страници - вклучувајќи селективни опции за азбука, како и можности за увоз/извоз - навистина нема ништо друго таму!

Целосни спецификации
Издавач Sheep Systems
Страница на издавачи http://www.sheepsystems.com
Датум на издавање 2012-07-27
Датум на додавање 2012-07-27
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 5.3.21
Барања за ОС Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, Mac OS X 10.4
Барања Bookdog is an obsolete product. It still works in OS X 10.10, but only if you are not using iCloud to sync Safari.
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7610

Comments:

Најпопуларни