Langenscheidt Standard-Specialist Dictionary of Electrical Engineering and Electronics (Mac) for Mac

Langenscheidt Standard-Specialist Dictionary of Electrical Engineering and Electronics (Mac) for Mac 7.7

Mac / Paragon Software / 58 / Целосни спецификации
Опис

Langenscheidt Standard-Specialist Dictionary of Electrical Engineering and Electronics за Mac е едукативен софтвер кој обезбедува авторитативна содржина на речник и програмска обвивка со високи перформанси Slovoed by Paragon Software (SHDD). Овој софтвер е дизајниран да им помогне на студентите, професионалците и ентузијастите во областа на електротехниката и електрониката да научат нови концепти, да преведуваат технички термини и да ги подобрат своите комуникациски вештини.

Издавачката група Langenscheidt е добро познато име во светот на речниците и материјалот за учење јазик. Со своите највисоки уредувачки и производствени стандарди, Langenscheidt стана доверлив извор за изучувачите на јазици ширум светот. Корпоративното лого – сино „L“ на жолта позадина – е веднаш препознатливо од многу луѓе.

Сега, со Langenscheidt Standard-Special Dictionary of Electrical Engineering and Electronics за Mac OS, можете да пристапите до авторитетна содржина на речник од едно од најпочитуваните имиња во учењето јазици. Овој софтвер вклучува над 180.000 записи кои ги покриваат сите аспекти на електротехниката и електрониката. Без разлика дали барате технички термини или се обидувате да разберете сложени концепти, овој речник има се што ви треба.

Една од клучните карактеристики што го издвојува овој софтвер од другите речници е неговата програмска обвивка со високи перформанси Slovoed by Paragon Software (SHDD). Овој водечки развивач на мултиплатформски софтверски апликации за мобилни и компјутери создаде интуитивен интерфејс што го олеснува брзото пребарување на зборови или фрази. Можете исто така да ги приспособите вашите поставки за пребарување за да го најдете токму она што ви треба.

Покрај сеопфатната содржина на речник, овој софтвер вклучува и корисни алатки како аудио изговори за тешки зборови или фрази. Можете да слушате како мајчин јазик го изговараат секој збор правилно за да можете да ги подобрите вашите вештини за изговор, како и вашиот вокабулар.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да работи офлајн. Не ви треба интернет конекција за да пристапите до сите информации содржани во овој речник - едноставно преземете го на вашиот компјутер или мобилен уред еднаш и користете го секогаш кога ви е потребно.

Без разлика дали студирате електротехника на универзитет или работите на терен како професионален инженер или техничар, од суштинско значење е да имате пристап до точна техничка терминологија. Со Langenscheidt Стандарден-специјалистички речник за електротехника и електроника за Mac OS, ќе имате сè што ви треба на дофат на раката – без разлика каде ќе ве однесе животот!

Целосни спецификации
Издавач Paragon Software
Страница на издавачи http://www.penreader.com
Датум на издавање 2012-07-27
Датум на додавање 2012-07-27
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Јазичен софтвер
Верзија 7.7
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 58

Comments:

Најпопуларни