Home Game Hero for Mac

Home Game Hero for Mac 1.1.1

Mac / Sandy Knoll Software / 82 / Целосни спецификации
Опис

Home Game Hero за Mac е моќен и разновиден тајмер за покер ролетни кој нуди широк спектар на функции и опции за прилагодување. Без разлика дали сте домаќини на турнир во Тексас Холдем или Омаха, овој софтвер има се што ви е потребно за да ја одржувате вашата игра непречено и ефикасно.

Една од клучните карактеристики на Home Game Hero е неговата способност да избира помеѓу многу различни интервали на тајмер за ролетни за покер. Ова значи дека можете да ја поставите вашата игра точно како што сакате, со слепи нивоа што одговараат на нивоата на вештини и преференции на вашите играчи. Дополнително, има две вградени слепи структури вклучени во софтверот, така што можете да започнете веднаш без да треба да креирате сопствен распоред од нула.

Се разбира, ако сакате да креирате прилагоден слеп распоред, Home Game Hero го олеснува тоа. Можете да поставите онолку нивоа колку што сакате, со различни временски интервали и пред износи за секое ниво. Ова овозможува максимална флексибилност при планирање на структурата на вашиот турнир.

Друга одлична карактеристика на Home Game Hero е неговиот вграден систем за аудио предупредување. Можете да изберете од неколку различни звучни датотеки вклучени во софтверот или да внесете свои сопствени звуци ако сакате. Екранот за одбројување го прикажува изминатото време, преостанатото време, вкупното време на игра, тековните и следните слепи износи - сето тоа на прв поглед.

Генерално, Home Game Hero за Mac е одличен избор за секој кој сака да биде домаќин на свој турнир во покер дома или на друго место. Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики, овој софтвер го олеснува одржувањето на настан со професионален квалитет без никакви проблеми или стрес од ваша страна.

Клучни карактеристики:

- Изберете помеѓу многу различни интервали на тајмер за покер ролетни

- Вклучени две вградени слепи структури

- Способност да креирате сопствени слепи распореди со повеќе нивоа

- Вграден аудио систем за предупредување со приспособливи звучни датотеки

- Екранот со одбројување го прикажува изминатото време, преостанатото време,

вкупното време на игра, тековните и следните слепи износи

Системски барања:

Home Game Hero бара macOS 10.12 (Sierra) или понова верзија.

Работи и на Mac базирани на Интел и на Mac базирани на Apple Silicon M1.

Големината на апликацијата е само околу 20 MB.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесен за употреба, но моќен тајмер за покер ролетни кој нуди многу опции за прилагодување, тогаш не гледајте подалеку од Home Game Hero. Со својот интуитивен интерфејс, флексибилни можности за распоред и вградени аудио сигнали, овој софтвер има сè што е потребно за да го направи хостирањето на успешен домашен турнир во покер едноставно и пријатно. Па зошто да чекаме? Преземете го херојот на Home Game денес!

Целосни спецификации
Издавач Sandy Knoll Software
Страница на издавачи http://www.tabberer.com/sandyknoll
Датум на издавање 2012-07-27
Датум на додавање 2012-07-27
Категорија Игри
Под категорија Игри на табла
Верзија 1.1.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 82

Comments:

Најпопуларни