Splice Splitter for Mac

Splice Splitter for Mac 1.0

Mac / Groovy Lips Games / 87 / Целосни спецификации
Опис

Splice Splitter за Mac - врвен софтвер за графички дизајн

Дали барате моќен софтвер за графички дизајн кој може да ви помогне да креирате листови со „спријт“, ленти за анимација или одделни „спријт“ листови како низа од слики? Не гледајте подалеку од Splice Splitter за Mac!

Овој иновативен софтвер е дизајниран да ви го олесни животот со тоа што ќе ви ги обезбеди сите алатки и функции што ви се потребни за да создадете неверојатни графики и анимации. Без разлика дали сте професионален развивач на игри или штотуку почнувате, Splice Splitter има се што ви треба за да ги подигнете вашите дизајни на следното ниво.

Со Splice Splitter, можете лесно да креирате sprite листови кои се компатибилни со многу популарни мотори за игри, вклучувајќи MMF2, Unity, Corona, GameSalad и многу повеќе. Ова значи дека без разлика каква платформа или мотор користите, Splice Splitter ќе работи беспрекорно со вашиот постоечки работен тек.

Но, тоа не е се! Со Splice Splitter, можете исто така да фотографирате која било слика и да ја поделите на која било големина и да ги користите сликите на вашата веб-локација за да го забрзате вчитувањето. Ако имате голема слика, подобро е да ја вчитате на помали парчиња. Самата оваа функција може да заштеди часови време при оптимизирање на сликите за веб-употреба.

Па зошто да изберете Splice Splitter наместо друг софтвер за графички дизајн? Еве само неколку причини:

1. Лесен за користење интерфејс: со својот интуитивен интерфејс и лесен дизајн, дури и почетниците можат да почнат да создаваат неверојатни графики за кратко време.

2. Моќни карактеристики: од создавање на sprite листови до поделба на слики на помали парчиња за побрзо време на вчитување на веб-локациите – Splice Splitter има сè што ви треба за да ја завршите работата како што треба.

3. Компатибилност: Без разлика дали користите MMF2, Unity или друг популарен мотор за игри - Splice Splitter работи беспрекорно со сите главни платформи.

4. Достапни цени: За разлика од другите софтвери за графички дизајн кој може да чини стотици долари - Splice splitter е достапен по прифатлива цена што го прави достапен за секого без оглед на нивниот буџет

5. Редовни ажурирања: Нашиот тим постојано работи напорно зад сцената за да го подобри нашиот производ со додавање нови функции засновани на повратни информации од клиентите, така што бидете сигурни знаејќи дека секогаш го имаме најдобриот интерес на нашите клиенти во срцето

Како заклучок, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за графички дизајн, тогаш не гледајте подалеку од сплитер за спојување! Со својата широка палета на функции, компатибилност со повеќе платформи, редовни ажурирања со пристапни цени, оваа алатка ќе ви помогне да ги отстраните вашите дизајни од добри за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Groovy Lips Games
Страница на издавачи http://www.xshld.com
Датум на издавање 2012-07-30
Датум на додавање 2012-07-30
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за анимација
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 87

Comments:

Најпопуларни