GarageSale Basic for Mac

GarageSale Basic for Mac 1.4.2

Опис

GarageSale Basic за Mac е моќен деловен софтвер кој е дизајниран да им помогне на случајните продавачи лесно да ги наведат своите производи на eBay. Овој софтвер ги вклучува сите основни карактеристики за кои сонува секој обичен продавач, вклучително и совршена интеграција со Mac OS X, бесплатен хостирање на слики и професионални аукциски дизајни кои го направија GarageSale толку популарен.

Со GarageSale Basic за Mac, можете лесно да креирате огласи со професионален изглед за вашите производи на eBay. Софтверот доаѓа со широк спектар на шаблони и дизајни кои можете да ги користите за да создадете прекрасни аукции за само неколку минути. Не ви се потребни никакви дизајнерски вештини или искуство за да го користите овој софтвер - сè е интуитивно и лесно за користење.

Една од истакнатите карактеристики на GarageSale Basic за Mac е неговата беспрекорна интеграција со Mac OS X. Ова значи дека можете лесно да управувате со вашите огласи на eBay од апликацијата без да морате да се префрлате помеѓу различни програми или прозорци. Интерфејсот е чист и лесен за користење, што го олеснува навигацијата дури и ако не сте запознаени со користење на деловен софтвер.

Друга одлична карактеристика на GarageSale Basic за Mac е нејзината бесплатна услуга за хостирање слики. Ова значи дека не треба да се грижите дали ќе најдете надворешна услуга за хостирање на слики или да плаќате дополнителни трошоци - сè е вклучено во софтверскиот пакет. Можете да прикачувате слики директно од вашиот компјутер или камера и да ги додадете на вашите огласи со само неколку кликања.

Покрај овие карактеристики, GarageSale Basic за Mac вклучува и напредни алатки за управување со списоци, како што се групно уредување и опции за распоред. Овие алатки го олеснуваат управувањето со повеќе огласи одеднаш, заштедувајќи ви време и напор кога станува збор за управување со вашата продавница на eBay.

Генерално, ако барате лесно за користење деловен софтверско решение за секојдневно управување со вашата продавница на eBay, тогаш GarageSale Basic за Mac може да биде токму она што ви треба. Со својот интуитивен интерфејс, професионални дизајни на аукција, беспрекорна интеграција со Mac OS X, бесплатна услуга за хостирање слики и напредни алатки за управување со огласи - оваа моќна алатка ќе ви помогне да ја подигнете вашата онлајн продажба на неколку нивоа!

Целосни спецификации
Издавач iwascoding
Страница на издавачи http://www.iwascoding.com
Датум на издавање 2012-08-07
Датум на додавање 2012-08-07
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 1.4.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 181

Comments:

Најпопуларни