Virtual Sketch for Mac

Virtual Sketch for Mac 1.1

Mac / Captain Wicker Interactive / 152 / Целосни спецификации
Опис

Виртуелна скица за Mac: врвно искуство со виртуелна скица

Дали сте љубители на класичната играчка „etch-a-sketch“? Дали сакате да цртате и да цртате, но немате секогаш пристап до пенкало и хартија? Ако е така, тогаш Virtual Sketch за Mac е совршен софтвер за вас. Овој виртуелен etch-a-скица ви овозможува да нацртате сè што може оригиналната играчка, но со додадени карактеристики што ја прават уште подобра.

Со Virtual Sketch за Mac, можете да креирате прекрасни цртежи и скици на вашиот персонален компјутер. Без разлика дали сте уметник кој сака да ги усоврши своите вештини или само некој кој ужива во дудлањето во слободното време, овој софтвер има се што ви треба за да создадете прекрасни уметнички дела.

Една од најдобрите работи за виртуелната скица е неговата леснотија на користење. Интерфејсот е едноставен и интуитивен, што му олеснува на секој да го земе и да почне да црта веднаш. Можете да го користите глувчето или подлогата за следење за да ги контролирате двете копчиња исто како на вистинска скица.

Но, она што го издвојува Virtual Sketch од неговиот физички пандан е неговата способност да зачувува слики. Со оваа функција, можете лесно да ги споделувате вашите креации со пријателите и семејството преку е-пошта или социјалните медиуми. Веќе не треба да се грижите за губење на вашите омилени цртежи - тие ќе бидат зачувани засекогаш во дигитална форма.

Друга одлична карактеристика на Virtual Sketch е неговата разновидност. Можете да изберете од различни бои и дебелини на линии, што ви овозможува лесно да креирате сложени дизајни или едноставни скици. И ако во кој било момент од процесот на цртање нешто тргне наопаку - не грижете се! Само протресете го екранот како што тоа би го направила вистинската играчка за скица!

Виртуелната скица нуди и низа опции за прилагодување кои им овозможуваат на корисниците поголема контрола врз нивните цртежи од кога било досега! На пример:

- Променете ја бојата на позадината

- Прилагодете ја непроѕирноста

- Додадете текст

- Користете различни типови четки

Овие карактеристики им овозможуваат на уметниците на сите нивоа - од почетници кои штотуку почнуваат со алатки за дигитална уметност, па до искусни професионалци - да создаваат неверојатни дела користејќи го овој софтвер.

Дополнително, бидејќи е достапен исклучиво на Mac компјутери (а не на Windows), корисниците ќе уживаат во беспрекорна интеграција помеѓу нивните други уреди на Apple, како што се iPhone или iPad, што го прави споделувањето уште полесно!

Генерално, ако барате забавен начин да ја ослободите вашата креативност додека уживате во носталгија од детските спомени, тогаш не гледајте подалеку од Virtual-Sketch! Лесниот за користење интерфејс во комбинација со моќни карактеристики го прави достапно создавањето на убави уметнички дела, без разлика дали некој претходно имал искуство во дигитални уметнички алатки или не!

Целосни спецификации
Издавач Captain Wicker Interactive
Страница на издавачи http://www.captainwicker.com/
Датум на издавање 2012-08-07
Датум на додавање 2012-08-07
Категорија Игри
Под категорија Други игри
Верзија 1.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 152

Comments:

Најпопуларни